Pasniegtas "MTV Russia" balvas (11)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdienas vakarā Maskavā pasniegtas "MTV Russia" balvas.

Notikušajā "MTV Russia" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā Latvijas grupas "Brainstorm" un Krievijas muzikālās apvienības "Bi2" kopīgi ieskaņotajai dziesmai "Skoļzkije uļici" tomēr neizdevās iegūt balvu labākās dziesmas kategorijā.

Balvu saņēma Stass Pjeha un Valērija par dziesmu "Ti grusķiš" ("Tu skumsti"), atstājot bešā arī nominēto Zemfiras dziesmu "Progulka" ("Pastaiga"), Serjogas "Čornij Bumer" ("Melnais bembis") un Dimas Bilana dziesmu "Na beregu ņeba" ("Debesu krastā").

Balvas tika piešķirtas 11 tradicionālās nominācijās un divās īpašās kategorijās. Balsošana notika divos posmos - sākumā ekspertu padome, kurā darbojās mūzikas industrijas profesionāļi, katrā kategorijā nominēja piecus labākos no kopējā saraksta, bet naktī no 30. uz 31. augustu sākās skatītāju balsojums.

Balsot par savu favorītu bija iespējams ar īsziņu, telefona zvanu vai arī interneta lapā. Balsošana noslēdzās naktī pirms ceremonijas.

Pretendēt uz nominēšanu varēja izpildītāji, kuru klipi tika demonstrēti televīzijas kanālā "MTV Russia" ne mazāk kā 50 reizes laikā no 2004.gada 1. jūnija līdz 2005. gada 30. jūnijam.

Labākā izpildītāja un labākā mākslinieka kategorijā par neapstrīdamu uzvarētāju kļuva Dima Bilans, kurš 2.novembrī pārstāvēs Krieviju "MTV Europe" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā Lisabonā.

Apbalvošanas ceremonijā Krievijā uzstājās "KoRn", "Ivanuški International", "Sankt-Peterburg", "Korņi", "Zemļaņe", "Zveri", "69 Eyes", "Irakļi", Žasmina, "Smash!", dīdžejs Gruvs, "Vengerov&Fjodoroff", Kellija Osborna, Serjoga, Dima Bilans, šovbalets "Street Jazz" un citi izpildītāji.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu