Sporta un mūzikas festivāls "Fonofest" (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Festivāls "Fonofest" notiks 2005. gada 16. jūlijā. Tas risināsies līdz nākamās dienas rītam.

Festivāla norises vieta ir Cēsu rajona Drabešu pagasta ekstrēmo sporta veidu komplekss “Uplandi”. Pašlaik tiek ierīkota telšu pilsētiņa tiem, kas vēlēsies uzcelt telti pasākuma laikā vai pēc tā. Tiek veidota arī autostāvvieta.

Projekta “Fonofest” mērķis ir izveidot ikgadēju, plašai auditorijai pieejamu un pazīstamu festivālu, kurš kļūs par bāzi dažādu ideju un projektu realizēšanai. Uz šā projekta pamata veidosies jauna izklaides industrijas niša, tādējādi palielinot iespējas cilvēkiem veikt kvalitatīvu izvēli.

Festivāla organizatori ir koncertaģentūra “Fono Agents”, kas darbojas kopš 2004. gada, pirms tam pasākumu menedžmenta jomā “Fono Agents” strādāja individuāli, kā arī sadarbojās, kopīgi organizējot šādus projektus: mūzikas festivāls labdarībai „Put on the music”, mūzikas festivāls Cēsīs „Endless story”, sporta un mūzikas festivāls Cēsīs „LOD”, regulāri koncerti klubā „Depo” (Rīga), klubā „Fontaine Palace” (Liepāja) un citur.

Pasākuma ietvaros risināsies šādas aktivitātes

Koncerts ar šādu grupu piedalīšanos:

MILLION DEAD (Anglija) DEEP INSIGHT (Somija) RENTOKILLER (Zviedrija) FEEDING (Francija) PIA FRAUS (Igaunija) MORE & RELSY (Krievija) ANTIMANIAX (Austrija) ASS- END OFFEND (USA) SOUNDARCADE (Latvija) LOUIE FONTAINE (Latvija) INOKENTIJS MĀRPLS (Latvija) INDYGO (Latvija) ALL DAY LONG (Latvija)

Mazā skatuve ar relaksējošu programmu un dažādu dīdžeju priekšnesumiem

BMX freestyle sacīkstes, ko organizē sporta preču veikals “OKS”

Moto akrobātikas paraugdemonstrējumi

Dažāda veida atrakcijas bērniem un pieaugušajiem

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu