Rādīs Demijas Mūras filmas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT no 20. jūnija līdz 25. jūlijam demonstrēs vairākas filmas ar slaveno aktrisi Demiju Mūru, pavēstīja televīzijas pārstāve Lea Liepiņa.

Demijas Mūras filmu vakari būs pirmdienās. 20. jūnijā rādīs piecām "Oskara" balvām nominēto 1990. gada filmu "Spoks", 27. jūnijā varēs noskatīties 1991. gadā tapušu romantisku komēdiju "Miesnieka sieva", bet 4. jūlijā LNT rādīs 1991. gada trilleri "Ar domu par nāvi".

11. jūlijā Demija Mūra būs skatāma komiķa Dena Eikroida 1991. gada filmā "Vienas vienīgas nepatikšanas", bet 18. jūlijā demonstrēs 1993. gada filmu "Nepiedienīgs piedāvājums". Aktrises kailfoto uz žurnālu vākiem izrādījās vislieliskākā reklāma šai filmai, tomēr tās runas, ko izraisīja šīs bildes, nav salīdzināmas ar ažiotāžu, kas radās pēc filmas.

Demijas Mūras filmu dienas LNT noslēgsies 25. jūlijā ar 1994. gada detektīvfilmu "Atklājums", kurā aktrises partneris ir Maikls Duglass.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu