Žizele: Leonardo bija pelnījis "Oskaru" (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Leonardo di Kaprio draudzene Žizele Bundhena ir pārliecināta, ka viņas draugs bija vairāk pelnījis "Oskaru" nekā Džeimijs Fokss.

Žizele apmeklēja "Oskara" balvas ceremoniju kopā ar Leonardo di Kaprio pirmo reizi, kopš viņi ir pazīstami. Viņa esot bijusi apbēdināta, ka mīļotais vīrietis nav ieguvis pelnīto "Oskaru" galvenās lomas tēlotāja nominācijā. Stāsta Žizele: "Es biju ļoti sarūgtināta, ka Leonardo neieguva "Oskaru". Es devos uz pasākumu, lai viņu atbalstītu, jo viņš nav tikai mans draugs, bet arī talantīgs aktieris."

"Man likās svarīgi iet un atbalstīt savu vīrieti, kas arī bija vienīgais iemesls, lai es turp dotos. Es nedomāju, ka Leonardo cerēja uzvarēt. Tomēr es laikam biju vairāk sarūgtināta nekā viņš, jo man liekas, ka viņš bija vairāk pelnījis "Oskara" balvu nekā Džeimijs Fokss. Leonardo vienkārši ir labāks aktieris!"

Pirms dažiem mēnešiem bulvārpresē izplatījās baumas, ka Leonardo un Žizele esot pašķīrušies un aizgājuši katrs savu ceļu. Jāpiebilst, ka tā nebija pirmā reize, kad pārītis pašķīrās ... uz īsu brīdi, lai pēc tam atkal būtu kopā. Nekas daudz nav zināms par Žizeles sānsoļiem, savukārt Leonardo nemaz nav slēpis vairākas aizraušanās ar citām modelēm.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu