Džonijam Depam "Oskars" pie kājas (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas zvaigzne Džonijs Deps paziņoja, ka viņš februāra beigās paredzēto "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju nebūt negaida ar nepacietību, informē britu interneta medijs "Ananova".

Aktieris, kurš ir nominēts labākā aktiera kategorijā par Dž.M.Berija lomu filmā "Finding Neverland", atzina, ka viņš neilgojas dzirdēt nosaucam savu vārdu, jo nealkst atkal apmeklēt apbalvošanas ceremoniju pēc pagājušā gada pieredzes.

"Viss, par ko es varēju domāt, bija - kad un kur mēs varam iet uzsmēķēt un kur es varu tikt pie kā dzerama, un kad tas beigsies, un, lūdzu, neļaujiet man uzvarēt," Deps stāstīja par 2004.gada ceremoniju, kuru viņš apmeklēja kopā ar savu draudzeni Vanesu Paradī. "Tas bija tāds šoks uzzināt, ka es esmu nominēts. Mana pirmā reakcija bija: "Kāpēc?" Zināmā mērā es jutos pagodināts, bet tas nav iemesls, kāpēc es strādāju."

"Kad es to nesaņēmu - ak, es biju ekstāzē. Pilnīgā ekstāzē. Es aplaudēju laimīgajam veiksminiekam un teicu - paldies Dievam," piebilda aktieris.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu