Žizele: Manas krūtis ir dabiskas! (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brazīliešu izcelsmes supermodele Žizele Bundhena paziņojusi, ka viņu tracinot sabiedrībā klīstošās un dzeltenās preses izdomātās baumas, ka viņas krūtis ir mākslīgas, ziņo „Daily Mirror”. Pēc supermodeles teiktā, viņas daiļumi nav pieredzējuši plastiskās ķirurģijas korifeju iejaukšanos un ir vienīgi tropu saules briedināti.

"Es negribu ne dzirdēt runas par to, ka man izdarīta krūšu palielināšanas un korekcijas operācija! Savam attaisnojumam varu paziņot – ejiet un apskatiet pārējās manas ģimenes sievietes, un jūs atklāsiet, ka no visām septiņām māsām man ir vismazākās krūtis,” ieteikusi supermodele. Jāatzīmē, ka Bundhenas sešas māsas ir atzītas Brazīlijas skaistules.

Bundhenas pirmā filma „Taksis” („Taxi”) iznāks uz pasaules ekrāniem šā gada decembrī. Viņa atklājusi, ka nedaudz satraucoties par šajā filmā redzamo intīmo ainu, kurā „seksbumba” piedalās kopā ar aktrisi Dženiferu Espozito. „Es jau filmas režisoriem teicu, ka nevēlos filmēties kaila. Es biju ceļā četras stundas un drausmīgi noguru, turklāt ar Dženiferu iepazinos tikai uzņemšanas laikā. Jāatzīst, ka uzņemšanas grupa bija manā pusē un ļoti atbalstīja mani. Liels paldies viņiem par to,” stāsta Bundhena. Jāpiebilst, ka modeles tēlojums filmā jau saņēmis neskaitāmas atraugas no kinokritiķiem. Gaidīsim un novērtēsim paši.

Atgādinām, ka Bundhena, Holivudas „bučmūlīša” Leonardo di Kaprio ilggadējā draudzene, pēc abu attiecību pārtraukšanas paziņojusi, ka grasās pretendēt uz kārtējās Džeimsa Bonda „liktenīgās daiļavas” lomu nākamajā bondiānas sērijā.

Acīmredzot ik pa laikam kādai no slavenībām ir jāapliecina, ka viņu krūtis nav/ir īstas un dabiskas. Nesen arī aktrisei Keitai Bekinseilai bija jāpaskaidro, ka viņai nav ievietoti krūšu implanti.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu