Grāmatu namā “Valters un Rapa” – ekoloģiskās izglītības apgāda „Vieda” nedēļa (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 22. līdz 28. novembrim Latvijas ekoloģiskās izglītības apgāds “Vieda” grāmatu namā “Valters un Rapa” atzīmē savu 15 gadu jubileju ar dažādiem pasākumiem un grāmatu cenu atlaidēm.

Vienkopus būs redzamas “Viedas” izdotās grāmatas, bet pircējus priecēs īpašas cenu atlaides. Nedēļas ietvaros interesentiem piedāvājam arī iespēju tikties ar grāmatu autoriem. 24.novembrī plkst 17.00 grāmatu namā viesosies rakstnieks, dziednieks un rokrakstu pētnieks Arvīds Jānis Plaudis. Viņš pastāstīs par savu grāmatu “Grafoloģija – sirds uz papīra” jeb “Kā noteikt raksturu pēc rokraksta”. Klausītājiem būs iespēja uzzināt, kā var analizēt cilvēku īpašības pēc viņu rokraksta. Uz vietas varēs saņemt arī autora konsultācijas un uzzināt, iespējams, ko gluži negaidītu par sevi, saviem talantiem un spējām pēc sava rokraksta fragmentiem. “Iemācieties izlasīt rokrakstā cilvēka dvēseli – un jūs kļūsit par sabiedrības dvēseli!” aicina grafoloģijas piekritēji. 26.novembrī no plkst 17.00 grāmatu namā būs iespēja klātienē tikties ar romāna stāstos “Māņi un māži” autoru Otvaru Gravu. Šī grāmata valdzina visus tos, kurus interesē neparastas lietas, neparedzamas likumsakarības, smalks “melnais humoriņš” un, protams, tos, kam patīk uz laiku nozust, lai līdz pēdējai vīlītei izjustu lasīšanas baudu, ko sniedz tīksmi kūsājošais intelekta aparāts, iekarojot dzīvi un tēlaini uzrakstītu tekstu. Laipni aicināti grāmatu namā „Valters un Rapa” uz apgāda “Vieda” 15 gadu jubilejas svētkiem!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu