Brūss Villiss iegrābies Horvātu modelē (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Filmu sērijas "Die hard" varonis Brūss Villiss redzēts jautri pavadot laiku kopā ar Horvātijas modeli Mirandu Vadeku, Ņūjorkas nakstklubā "Pink Elephant". Pasākums notika par godu filmas "Taxi" pirmizrādei.

Pārtiju apmeklēja arī tādas slavena seja kā modele Žizele Bundhena, kurai iedalīta nozīmīga loma minētajā filmā, kā arī hiphopa moguls Deimons Dašs (Damon Dash). Brūss Villiss no iepriekšējās draudzenes Brūkas Bērnsas (Brooke Burns) šķīras šī gada jūnijā. Kā atzina pats aktieris, par šķiršanās iemeslu pēc 10 mēnešus ilgām attiecībām minot "nespēju uzturēt attiecības, ja viņa filmējas Havaju salās, bet es strādāju Losandželosā. Un tā visu laiku". Bijusī seriāla "Baywatch" zvaigzne filmējās Havaju salās 2-us mēnešus, kamēr Brūss Villiss pavadīja laiku kopā ar bijušo sievu Demiju Mūru un viņu trīs meitām. Šī gada pavasarī paklīda baumas, ka 50 gadīgais aktieris ir saderinājies ar 26 gadīgo aktrisi.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu