Latvijas mūziķi noskaidro labākos golfa spēlmaņus

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Golfa laukumā "Viesturi" otrdien Latvijas mūziķi cīnījās par ikgadējo "Siemens golfa kausu", noskaidrojot labākos golfa spēlmaņus savās aprindās.

Pēc piecu stundu ilgas cīņas ar vienādu punktu skaitu spēli beidza divas komandas. Lai noskaidrotu pirmās vietas ieguvēju, notika pārspēle, kur ripināšanas sacensībās uzvarēja komanda, kuras sastāvā spēlēja Mārtiņš Freimanis no grupas "Tumsa", Elita Mīlgrāve no ierakstu kompānijas "Mikrofona ieraksti", Igors Linga no "Mūzikas video" un Kristians Rozenvalds no sabiedrisko attiecību centra "RKT Publicitāte". Otro vietu izcīnīja Jānis Pinkulis no "Sporta Avīzes", Marats Ogļzņevs no grupas "Device", dziedātāja Lily un Normunds Kalniņš no grupas "Tumsa", savukārt trešo vietu ieguva Ivo Krumholcs no Latvijas Radio, Gvido Linga un Reiners no grupas "Finx". Sacensībās šogad piedalījās pavisam 49 dalībnieki, to vidū bija Lauris Reiniks, Mārtiņš Freimanis, Gunārs Kalniņš un citi mūziķi, kuri šajos turnīros piedalās katru gadu. Lielu atsaucību izrādīja jauni spēlētgribētāji – Gvido Linga, Detlefs, Nicol, Aisha, Dons un Lily, kā arī grupu "Tumsa", "Autobuss debesīs", "Līvi", "Fors", "Device", "Finx", "Forte" un citi mūziķi. Visas godalgotās komandas saņēma tradicionālo turnīra balvu - golfa bumbiņu kompaktdiskā, kā arī izdevniecības "Jumava" grāmatas. Par turnīra mobilāko spēlētāju tika atzīts šo sacensību veterāns Lauris Reiniks, kurš no "Siemens" saņēma speciālbalvu - jaunu mobilo tālruni. Tāpat kā iepriekšējos gados, mūziķi laukumā devās kopā ar žurnālistiem no Mediju golfa kluba. "Siemens golfa kauss" tika izcīnīts, izspēlējot deviņas bedrītes, pēc "labākās bumbiņas" (scrumble) principa, kas deva iespēju palīdzēt komandu dalībniekiem, kuri vēl ir šīs spēles apgūšanas sākuma stadijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu