Spirta rūpnieks cer uz Orbakaites roku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātājai Kristīnai Orbakaitei parādījies jauns draugs Mihails. Kristīnas un Mihaila attiecības kļūst aizvien nopietnākas, dziedātāja beidzot nolēmusi izredzēto iepazīstināt ar savu māti. Alla Pugačova neiebilda pret šo tikšanos un uzaicināja pārīti vakariņās.

Pugačova jau sen zināja par savas meitas romānu ar biznesmeni (Mihailam ASV ir savs alkohola bizness). Kristīna stāstīja par draugu tikai labu, taču nesteidzās viņu stādīt priekšā mātei. Allai Borisovnai joprojām ir saglabājušās labas attiecības ar bijušo znotu Ruslanu Baisarovu, un atstāt uz Pugačovu iespaidu arī ir samērā grūti. Tikšanās notika Pugačovas vasarnīcā. Mihails primadonnai uzreiz iepatikās. Jaunā cilvēka priekšzīmīgā audzināšana un tas, ar kādu mīlestību viņš skatījās uz Kristīnu, pārliecināja Pugačovu, ka meita izvēlējusies pareizi. Pēc iepazīšanās ar Allu Borisovnu Mihails aizlidoja uz Ameriku. Pēc Kristīnai tuvu stāvošu cilvēku teiktā, dziedātāja ļoti skumstot pēc sava drauga un lūdzot viņu pēc iespējas ātrāk atgriezties Maskavā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu