Mūziķi un žurnālisti cīnīsies par "Siemens golfa kausu"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas populārākie mūziķi un žurnālisti gatavojas sacensties par spēcīgākā golfa spēlētāja titulu "Siemens golfa kausa" turnīrā, kas notiks 28.septembrī plkst.12 golfa laukumā "Viesturi", aģentūru LETA informēja "RKT Publicitāte" pārstāvji.

Vairums sacensību dalībnieku turnīrā piedalīsies vismaz otro reizi, un viņu vidū būs Ozols, Lauris Reiniks, Gunārs Meijers, Jānis Kļaviņš no grupas "Forte", Andris Kivičs no "Z-Scars", Nicol, Aisha, "A-Eiropa", "Autobuss debesīs", "Bet Bet", "Līvi", "Fors", "Device", "R.A.P.", "Finx" un citi. Tāpat kā iepriekšējos gados, mūziķi laukumā dosies kopā ar žurnālistiem no Mediju golfa kluba. "Siemens golfa kauss" tiks izcīnīts, izspēlējot deviņas bedrītes pēc "labākās bumbiņas" principa, kas dos iespēju palīdzēt komandu dalībniekiem, kuri vēl ir šīs spēles apgūšanas sākuma stadijā. Pagājušā gadā pārliecinošu uzvaru kausa izcīņā guva "hip hop" izpildītājs Ozols un Ervings Znotiņš no grupas "Autobuss debesīs", atstājot aiz sevis Daci Paulu no "MicRec", Andri Dzeni no "Autobusa debesīs", Kasparu Zaviļeiski no "Jaunās Avīzes" un žurnālistus no "Sporta Avīzes" Jāni Pinkuli un Ingmāru Jurisonu. Kopumā pagājušajās golfa sacensībās piedalījās vairāk kā 20 dalībnieku. "Golfa turnīrs kā mūziķus vienojošs pasākums nav izvēlēts nejauši. Latvijā aizvien lielāku popularitāti gūstošā spēle ir ne tikai relaksējošs un aizraujošs sporta veids, bet arī lieliska iespēja neformālā gaisotnē pārrunāt tuvākas un tālākas nākotnes plānus", stāsta pasākuma rīkotāja un galvenā sponsora "Mūzikas video" direktors Igors Linga. "Siemens golfa kausa" atbalstītāju vidū ir arī "Golfs Viesturi" un restorāns "Septiņi gudrie bambusu birzī", kas golfa laukumā dalībniekus cienās ar uzkodām, bet pēc turnīra aicinās savā restorānā nobaudīt sātīgas pusdienas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu