Dagmāra Legante cīnīsies Malaizijas džungļos (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV3 realitātes šova "Džungļu zvaigzne" pirmajā sērijā šova dalībniekiem pievienojās trīs jauni dalībnieki – Latviju slavenību šovā turpmāk pārstāvēs arī Dagmāra Legante.

Savu pirmo nakti Malaizijā realitātes šova dalībnieki pavadīja lepnā viesnīcā. Kualalumpurā slavenības piedzīvoja zvaigžņu cienīgu uzņemšanu - džungļu zvaigznes sveica Malaizijas tūrisma ministrs, un līdz ar viņu ierašanos tika atklāti vērienīgi galvaspilsētas svētki. Visu dienu Baltijas slavenības izklaidējās, līdz vakarā ar autobusu devās tālāk – prom no civilizācijas. Uz džungļiem. Pēc 12 stundu un 800 kilometru gara brauciena pāri Malajas pussalai autobuss piestāja ceļmalas kafejnīcā. Liels bija šova dalībnieku pārsteigums, kad autobuss ar visām viņu personīgajām mantām aizbrauca prom, atstājot viņus neziņā. Tālāk visi pārvietojās kravas automašīnas kravas kastē, bet pēc tam nokļuva uz baržas. Uz baržas notika krietnas dzīres, kurām sekoja vēl divi pārsteigumi. Kad barža tuvojās laivai, kurā atradās "Džungļu zvaigznes" vadītāji, dalībniekiem tika dots uzdevums mesties brūnajā džungļu upē un peldēt uz krastu. Tur viņus gaidīja trīs cilvēki - izdzīvotāji-pionieri, kas džungļos jau pavadījuši kādu laiku. Latvijas komandai pievienojās televīzijas raidījumu vadītāja Dagmāra Legante, igauņu piecnieku papildināja politiķis Jānuss Raidals, bet lietuvieši savējo vidū sveica modeli Renātu. Dalībnieki bija pārsteigti, kad uzzināja - cīņa nenotiks starp tautībām, bet gan ciltīm. Dagmāra kļuva par Ziloņu cilts kapteini, bet Jānuss – par Tīģeru cilts kapteini. Kapteiņu pavadībā abas ciltis devās džungļos, kur tām bija jāpavada pirmā nakts. Vēl šovā Latviju pārstāv aktrise Kristīne Nevarauska, grafiķis un tēlnieks Vilipsōns, žurnāliste Alla Petropavlovska, režisors Regnārs Vaivars, kā arī mūziķis Ozols. Šova vadītājs no Latvijas puses ir ceļotājs un piedzīvojumu meklētājs Raimonds Dombrovskis.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu