Kolina Farela savādā uzvedība tualetē (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieris Kolins Farels, kurš vienmēr izcēlies ar savu nevaldāmo raksturu un uzvedību, pamatīgi izbrīnīja klātesošos Kannu kinofestivālā, kad viņš vīriešu tualetē novilka bikses, lai nokārtotu dabiskās vajadzības, tā vietā, lai vienkārši attaisītu bikšu rāvējslēdzēju.

Farels, kurš tikko pabeidzis filmēšanos Olivera Stouna lielbudžeta episkajā drāmā par leģendāro karavadoni Aleksandru Lielo „Aleksandrs”, tika pamanīts kādā tualetē un pārsteidza apkārt esošos vīriešus ar savu dīvaino ķēmošanos. Aktieris pilnībā novilka bikses, pārsvieda pār kabīnes malu un izdarīja darāmo. Farela preses sekretāre Sū Patrikola par to uzjautrināti piebilst: „Esmu ceļojusi kopā ar Kolinu pa visu pasauli, bet ko tādu piedzīvoju pirmo reizi!”

Filma „Aleksandrs”, kurā bez Kolina Farela filmējušās arī tādas zvaigznes kā Entonijs Hopkinss, Andželina Džolija, Vels Kilmers un citi, uz Latvijas ekrāniem nonāks rudenī.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu