"Heaven" ieraksta jaunas kompozīcijas (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa “HEAVEN” šobrīd skaņu ierakstu studijā aktīvi ieraksta jaunas kompozīcijas krievu un angļu valodā. To prezentācija radiostacijās plānota vēl šā gada beigās, informēja grupas menedžere Elita Drāke.

Uz nenoteiktu laiku hevenieši beiguši savu radošo sadarbību ar skaņu ierakstu studiju “Pamatinstinkts”. Strādāt ar jaunajām grupas kompozīcijām pieaicināti mūziķi no Latvijas, kā arī kāds Laimas Vaikules bijušā pavadošā sastāva mūziķis. Dziesmu tekstus joprojām grupai raksta mūzikas melomāns Aleksandrs Orlovs. Pēdējā gada laikā grupas menedžments saņēmis vairākus pārmetumus, ka grupa dzied tikai krieviski. Tāpēc šobrīd tiek plānots ierakstīt dziesmas arī latviešu valodā. Dziesmām tekstus jau uzrakstījis grupas līderis Mainots Vecvagars. Atgādināsim, ka pašlaik “HEAVEN” repertuārā ir tikai viena dziesma latviešu valodā – “Ieskaties”. Oktobra beigās un novembra sākumā Rīgā grupai plānotas vairākas uzstāšanās. To laikā vairākas līdzšinējās grupas dziesmas klausītaji pirmo reizi dzirdēs remiksētas. Februāra beigās Rīgā “Heaven” svinēs savu otro dzimšanas dienu. Grupas direktore Elita Drāke šobrīd izstrādā dzimšanas dienas scenāriju. Savukārt grupas līderis un producents Mainots Vecvagars saņēmis radošu sadarbības piedāvājumu. Un jau pavisam drīz Latvijā parādīsies jauns duets. Jūrmalā tuvāko nedēļu laikā tiks ierakstīts radio singls krievu un angļu valodā. Par šo jaunumu tiks ziņots atsevišķi. Dueta otra puse ir kādas Latvijā populāras radiostacijas DJ! “HEAVEN” tuvākajos koncertos parādīsies papildinātā sastāvā. Līdz šim pamatsastāvā darbojās trīs cilvēki, tagad tie būs jau pieci.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu