"Heaven" atzīmēs gada jubileju.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Februāra beigās Muzikālais projekts "Heaven" ar koncertu atzīmēs savu pirmo dzimšanas dienu. Oficiāli grupa "Heaven" tika izveidota 2002. gada 27. februari. Dzimsanas dienas norises vietu, ka arī laiku grupas direktore Elita Drāke, kas ir šī pasākuma organizatore un režisore paziņos janvāra beigās.

Šobrīd Muzikālā projekta "Heaven" radošo darba kolektīvu sastāda apmēram 15-it cilveku. Viens no pēdējiem, kurš izteicis vēlmi sadarboties ar grupu "Heaven" ir radio 100 PIK FM mūzikas redaktors un DJ, ari mūzikas producents Vladimirs Tins. Grupas līderis Mainots Vecvagars ar saņēmis uzaicinājumu piedalīties jauno izpildītāju konkursā "Jainais Vilnis". Paraleli koncertiem grupa gada sākumā plano atgriezties skaņu ierakstu studijā "pamatinstinkts", lai turpinātu iesākto darbu pie pirmā albuma, latviešu un krievu valodā. Uz doto brīdi "Heaven" ir ierakstīta tikai viena dziesma latviešu valodā un tā kā grupa arvien biežāk saņem uzaicinājumus uzstāties latviešu auditorijas priekšā tiks ierakstītas arī vairākas dziesmas dzimtajā valodā. Turpināsies arī darbs pie repertuāra krievu un angļu valodā. Šogad grupai paredzami koncerti Lietuvā un Igaunijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu