Laiza Minelli pārrunā iespēju piedalīties realitātes šovā .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Laiza Minelli plāno doties rokmūziķa Ozija Osborna pēdās un piedalīties televīzijas realitātes šovā par savu ikdienu.

Mūzikas telekanāls "VH1" apstiprinājis, ka patlaban notiek pārrunas ar Minelli par iespēju veidot iknedēļas dokumentālu seriālu par Minelli un viņas jaunlaulātā drauga producenta Deivida Gesta sadzīvi. Ziņas par Minelli iespējamo iesaistīšanos televīzijas šovā vispirms parādījās žurnālā "Time". Publikācijā teikts, ka arī reperis "P Diddy" jeb Šons Kombss būs MTV realitātes šova varonis. Realitātes seriāls par Osbornu ģimeni guvis pārsteidzošus panākumus un ir MTV visu laiku populārākais raidījums. Šovs, kurā skatītājiem ļauts ielūkoties leģendārā mūziķa un viņa ģimenes dīvainajā sadzīvē, esot arī ASV prezidenta Džordža Buša iemīļotākā pārraide. Osbornu ģimene piekritusi filmēties seriālā arī nākamajā sezonā. Interesi piedalīties līdzīgā realitātes šovā izrādījuši arī aktrise Sibilla Šeperda un "Kiss" līderis Džīns Simonss

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu