Latvija "Riga Expo" izstādē Maskavā piedāvās kultūras programmu .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas tautsaimniecības izstādē "Riga Expo" Maskavā Krievijas izstāžu kompleksa teritorijā no ceturtdienas līdz 3.jūnijam paredzēta plaša Latvijas kultūras programma.

Rīgas domes Kultūras pārvaldes Informācijas un reklāmas nodaļas vadītāja Dzintra Oga BNS pavēstīja, ka pasākumos uzstāsies Ievas Akurāteres un Arņa Miltiņa duets, kas piedāvās akustisku programmu "Tu pacel mani debesīs". Tā ir jauna koncertprogramma - dažādu latviešu autoru dzeja ar Miltiņa mūziku. Solists Uģis Roze Maskavā muzicēs kopā ar mūziķiem Dzintaru Beitānu (vijole) un Jāni Pērkonu (taustiņinstrumenti). Uzstāsies arī soliste Linda Feldberga, skatuves vārdā Linda Leen, ar instrumentālo grupu, kā arī pūtēju orķestris "Rīga" (mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Jānis Puriņš), kura repertuārs ir ļoti plašs - klasika, populārā mūzika, tautas mūzika, džezs. Uzstāsies arī bērnu vokālais ansamblis "Podziņas", senās mūzikas ansamblis "Ludus" Māras Birziņas vadībā, Rīgas Saksofonu kvartets Arta Sīmaņa vadībā, kā arī vairāki tautas deju ansambļi. Koncertus vadīs Krievijā iecienīti aktieri Lilita Ozoliņa un Arnis Līcītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu