Rokenrola Slavas zālē uzņems šos septiņus māksliniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
The Cure (Roberts Smits)
The Cure (Roberts Smits) Foto: Publicitātes foto

Rokenrola slavas zālē šogad uzņems septiņus māksliniekus no sākotnēji minētajiem piecpadsmit nominantiem, ziņo "billboard.com". 

Rokenrola slavas zālē šogad uzņems britu hārdroka apvienību «Def Leppard», dziedātāju Dženetu Džeksoni, "The Zombies", "Radiohead", "The Cure", "Roxy Music" un amerikāņu dziedātāju un grupas «Fleetwood Mac» dalībnieci Stīviju Niksu (Stevie Nicks).

Stīvija Niksa
Stīvija Niksa Foto: Reuters/ScanPix

Ārpusē palika "DeVo", LL Cool J, «Krafwerk», MC5, "Rage Against the Machine", Tods Rundgrens (Todd Rundgren) un folkmūziķis Džons Prains (John Prine).

Atgādinām, mūziķus var uzņemt Rokenrola slavas zālē tikai tad, kad pagājuši 25 gadi kopš pirmā ieraksta izdošanas.

Nominācijas izvēlas apmēram 1000 cilvēku liela grupa, kurā pārstāvēti mūziķi, vēsturnieki un mūzikas industrijas pārstāvji no vairākām pasaules valstīm. Sastādot sarakstu, ņemta vērā izpildītāju muzikālā ietekme, novatorisms un karjeras ilgtspēja.

Ceremonija notiks 2019. gada 29. martā Bārklija centrā Bruklinā.

Pagājušogad slavas zālē uzņemtas rokgrupas «Bon Jovi», «Dire Straits», «The Cars» un «The Moody Blues», kā arī afroamerikāņu dziedātājas Nina Simone un māsa Rozeta Tarpa.

Foto: Pols Makartnijs uzņem Ringo Stāru Rokenrola slavas zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu