Šokējošākais kautiņš "Ērkšķu" šova vēsturē: plīst krēsli un dāmas izvicina dūres (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! sociālajā raidījuma “Caur ērkšķiem uz...” trešdienas, 16. oktobra, epizodē skatītājus gaidīja šokējoši notikumi un karstasinīga dūru vicināšana, kas pārsteidza ne tikai pašas dalībnieces, bet arī projekta veidotājus. 

Dalībnieces bija ieradušās Jelgavā, kur viņas gaidīja karjeras konsultante, lai motivētu un palīdzētu atrast vietu darba tirgū.

Nodarbības laikā dāmām cita starpā bija jāpamato sava profesijas izvēle, turklāt vārds tika dots katrai no kolēģēm, kurām bija iespēja izteikt savus komentārus un ieteikumus citu teiktajam. Un tieši šī iespēja kļūs par šokējošā strīda iemeslu.

Arī šoreiz pie ceļabiedreņu kritizēšanas visasāk ķērās “Lielā” Laila, vienlaikus atbalstot “savējās”. Šāda netaisnība saniknoja Lāsmu, kura nolēma nodarbību pamest, kā arī Mariju, kura diemžēl izrādījās mazāk samiernieciska: nespējot palikt atbildi parādā, jaunā dāma tā iekarsa, ka metās dūru cīņā, lai noskaidrotu “uzvarētāju” ar sev ierastajām - spēka metodēm.

Kad kautiņā sāka lūst krēsli, iesaistījās arī pārējās dalībnieces un pat projekta filmēšanas komanda, kuri centās naidnieces izšķirt. Vairāk uzzini video!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu