Grupa "Opus pro" koncertā iepazīstinās ar jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Opus pro"
"Opus pro" Foto: publicitātes

VEF Kultūras pilī 18. martā plkst.19 pašmāju hārdroka grupa "Opus pro" koncertā iepazīstinās ar jauno albumu "Būsim kopā arvien", informē grupas pārstāve Una Griškeviča.

Gaidāmajā koncertā grupa izpildīs gan pavisam jaunas dziesmas, kas tapušas pagājušo gadu laikā, gan arī kompozīcijas no grupas "zelta repertuāra".

Grupas dalībnieks Artūrs Zemnieks pastāstīja, ka jaunajā albumā dzirdamas vijoļu skaņas, tāpēc koncertā uz skatuves kāps arī stīgu grupa, kas piedalīsies ne tikai jauno dziesmu atskaņošanā, bet ar savu skanējumu papildinās arī zināmākās apvienības dziesmas. 

"Koncerta galvenais viešņa būs muzikālā šova "X faktora" zvaigzne Elīna Gluzunova, ar kuru grupai "Opus pro" ir izveidojusies lieliska sadarbība un kuras lielisko vokālu grupa bija novērtējusi, vēl pirms dziedātāja piedalījās un plūca uzvaras laurus šovā," pavēstīja Zemnieks.

Elīna Gluzunova
Elīna Gluzunova Foto: F64

Grupas jaunais albums "Būsim kopā arvien" ir kā kopsavilkums desmit gadu laikā paveiktajam. Lielākā daļa dziesmu ir tapušas, sadarbojoties ģitāristam Artūram Zemniekam ar solistu Alex. Ar savām dziesmām albumu bagātinājuši arī grupas bundzinieks Juris Veremejs un taustiņinstrumentālists Jānis Valters, un tieši viņa dziesmas nosaukums izmantots albuma nosaukumā, pavēstīja Griškeviča.

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu paradīzes" tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu