Nepalaid garām! Eirovīzijas uzvarētājs NEMO kā īpašais viesis uzstāsies festivālā "Laima Rendezvous Jūrmala"

TVNET
Foto: publicitātes

Pēc sensacionālās uzvaras Eirovīzijā NEMO pirmo reizi ierodas Latvijā, lai ar savu hitu un vairākām citām kompozīcijām uzstātos festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala ’24" otrajā dienā, 27. jūlijā, un turpinātu pārsteigt skatītājus ar savu neatvairāmo harismu un radošo enerģiju! Plānojas arī kopīga dziesma ar festivāla saimnieci Laimu Vaikuli, kas varētu kļūt par festivāla sensāciju.

24 gadus vecais NEMO, īstajā vārdā Nemo Metlers, iekaroja mūzikas mīļotāju sirdis ar savu maģisko skatuves priekšnesumu “The Code” šī gada maijā Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā. NEMO enerģiskais šovs, pārsteidzošais skatuves risinājums un unikālā balss momentā aizrāva skatītājus un žūriju un nesa Šveicei pirmo uzvaru Eirovīzijā kopš Selīnas Dionas triumfa 1988. gadā.

NEMO dzimis 1999. gadā Bīlē, Šveicē. Jau trīs gadu vecumā viņš pievērsās mūzikai, sākot apgūt vijoles, bungu un klavieru spēli. Turpinot izglītību klasiskajā mūzikā, NEMO četrus gadus veltīja operdziedāšanas apguvei. Trīspadsmit gadu vecumā viņš pievienojās populārā mūzikla “Ich war noch niemals in New York” ansamblim, iegūstot vērtīgu skatuves pieredzi vesela gada garumā. Savas muzikālās karjeras paplašināšanai septiņpadsmit gadu vecumā NEMO kļuva par repa zvaigzni, izdeva divus minialbumus, kas guva lielu atzinību. Tādas dziesmas kā “Ke Bock”, “Du” un “Himalaya” kļuva par daļu no Šveices kultūras mantojuma.

NEMO ir atklāti paziņojis par savu nebināro identitāti.

NEMO muzikālā izglītība, skatuves šarms un pieredze hip-hop mūzikas aprindās veido viņu unikālo skanējumu. Šogad Eirovīzijas dziesmu konkursā viņu uzstāšanās kļuva par vienotu mākslas darbu, kas iespaidoja kā skatītājus, tā žūriju. Savās dziesmās NEMO pievēršas aktuālām tēmām, kā, dzimuma identitātei, garīgajai veselībai un savas vietas atrašanai pasaulē.

NEMO šodien dzīvo Londonā, kur turpina radīt un iedvesmot ar savu talantu un emocijām. Viņa radikālā pieeja un aizrautība iedvesmo klausītājus visā pasaulē.

Festivāls Laima Rendezvous Jūrmala notiks no 26. līdz 28. jūlijam Dzintaru koncertzālē. Nepalaidiet garām iespēju baudīt neatkārtojamā NEMO un vēl vairāk nekā 40 mākslinieku no 14 valstīm priekšnesumus! Biļetes var iegādāties laimafestival.lv un bilesuserviss.lv kasēs.

Nepalaid garām!

Uz augšu