Sveču mežā iemirdzēsies Sietiņiezis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, no plkst. 16, ar vairāk nekā 2000 svecēm un 1000 gaismas lukturīšiem tiks izgaismots baltā smilšakmens atsegums - Sietiņiezis, kas atrodas Vaidavas pagastā, Kocēnu novadā, bet tā mežs atklās savu iemītnieku atstātās pēdas smiltīs un sveču gaismā ierāmēs meža skaistākos skatus, informē Zane Rašmane, Sveču meža idejas un realizācijas autore.

«Šogad kopā ar zinātnisko teātri Laboratorium saldēsim sniegu, ja tā nebūs, vai pārbaudīsim uguns maģiskās īpašības, ja sniegs būs. Tāpat aicinām iepazīt meža zvēru dzīvi smilšu kino seansos un gaidīsim bērnus radošajā sniega bumbu veidošanas darbnīcā,» raksta Zane Rašmane.

Pēc pastaigas pa izgaismotajām Sietiņieža takām, kurās sveču gaismā ierāmēsim meža skaistākos skatus, visi aicināti ieklausīties Ziemassvētku skaņās kopā ar Armandu, Raimondu un Salvi no grupas «Apvedceļš» un iepirkties mājražotāju tirdziņā.

Foto: Publicitātes

Kā katru gadu, pasākuma apmeklētājus gaida uguns skulptūru iemirdzēšanās un sveču mandalas parka teritorijā.

Vairāk par pasākumu: www.facebook.com/svecumezs

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu