Arnoldam Švarcenegeram 70!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

30. jūlijā misters Visums un Terminators, aktieris un bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers svin 70 gadu jubileju. Vēl joprojām spēcīgajam un muskuļotajam, politikā un Holivudā aktīvajam Ārnijam ir miljoniem pielūdzēju. Daži amerikāņi ļoti priecātos redzēt viņu Savienoto Valstu prezidenta krēslā, ja vien viņam kopš dzimšanas būtu tiesības kandidēt vēlēšanās. Kaut arī Švarcenegeram nav šīs iespējas, viņš iesaistās visur, kur piedien iesaistīties krietnajam puisim, kurš cīnās pret ļaunumu.

Aplūko vēsturiskus foto no Ārnija dzīves un karjeras.

Nesen Kannās viņš piedāvāja paša ierunāto 3D dokumentālo filmu «Jūras brīnumi» par neredzamo zemūdens pasauli un briesmām, ko tai rada cilvēku darbība. Politikā Švarcenegers pievērsies globālās sasilšanas problēmas risinājumam un, acīmredzot dažkārt neatbalstīdams D. Trampa rīcību, īsteno kampaņu «Terminate Gerrymandering» – «Iznīcināt falsifikāciju», korumpēto balsojumu ASV vēlēšanās.

Pirms mēneša viņš tikās ar nesen ievēlēto pašu jaunāko Francijas prezidentu Emanuelu Makronu, lai apspriestu sadarbību nākotnes, tīrākas vides un ekoloģiski tīras enerģijas labā.

Pat ģimenes lietās Švarcs saglabā nopietnību – jau vairākus gadus nedzīvo kopā ar bijušo sievu Mariju Šraiveri, tomēr pirms pāris gadiem Beverlihilsā svinēja dzimšanas dienu kopā ar viņu. Pusdienojot savu četru bērnu – Ketrinas, Kristinas, Patrika un Kristofera sabiedrībā, viņi tiešām izturējās draudzīgi. Nebija klāt tikai Arnolda tagadējās draudzenes Heteres Miliganas un ārlaulības dēla Džozefa Baena.

I can't decide old #ArnoldSchwarzenegger or his son #JosephBaena

A post shared by Jaleyia Heard (@__imdatmoose20) on

Šis dēls aktierim bijis lielais pārsteigums, kļuvis par šķiršanās iemeslu un no visiem Švarcenegera bērniem visvairāk līdzinās tēvam. Puisis sporto un nodarbojas ar kultūrismu, un viņam tīkams salīdzinājums ar tēvu jaunībā. Sociālajos tīklos Džozefs ievietojis fotogrāfiju, kurā redzams tādā pašā baikera apģērbā un ar tādām pašām melnām brillēm, kādas ir Terminatoram filmā «Terminators 2: Pastarā diena».

41 gadu vecā Hetere Miligana, ar kuru Arnolds saistījies tūdaļ pēc laulības izjukšanas, dažkārt ir blakus viņam visnozīmīgākajos notikumos. Lielajos Austrijas svētkos Weisswurstparty aktiera un politiķa dāmai mugurā bija austriešu tautastērps, un viņa līksmi staroja, kamēr Švarcenegers jokoja ar faniem un ļāvās fotografēties pašbildēs.

Dzīvē gan slavenais aktieris un politiķis ir nopietns – viņš nodomājis vēl ilgi būt aktīvs un kino un politikā uzņemties tās lomas, kuras sabiedrībai dotu vislielāko labumu. Par to vērts viņu apsveikt, kā arī par atjaunošanos ar tehnoloģiju palīdzību – no 25. augusta redzēsim viņu tādu, kāds viņš filmējies Džeimsa Kamerona filmā «Terminators 2: Pastarā diena», kas tagad jau konvertēta 3D formātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu