«Ugunsgrēka» priekšpēdējā nedēļa: būs gan sekss, gan bokss!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz patiesības stundai atlicis vēl pavisam nedaudz, tāpēc, kā jau katru nedēļas nogali, arī šajā piedāvājam ieskatīties kanāla TV3 mājaslapā, kur pieejama publiski pieejamā anotācija, lai noskaidrotu tuvojošos notikumus.

«UgunsGrēka» mīlas frontēs joprojām nekādas skaidrības, raksta skaties.lv.

Mīlas amora bulta skārusi, šķiet, vairākus kadrus, un šajā gadījumā domāts mūžīgais četrstūris – Mareks, Dana, Eva un Gatis. Psihoterapeitam viņa kolēģe nu ļoti iet pie sirds, tāpēc nākamnedēļ, lai dotos skaidroties, pat būs gatavs sēsties reibumā pie automašīnas stūres.

Tikmēr Dana noliksies slīpi ar savu kādreizējo līgavaini, ko no tuvākajiem Gatis nemaz necentīsies noslēpt, bet tieši pretēji. Tas pamatīgi sāpinās Evu, viņa jau kravās koferus, lai dotos prom no Mare SPA. Pāri visam sāks atklāties, no kā tad īsti viņa ir stāvoklī. Skaidrs ir viens – tas noteikti nav Gatis.

Tikmēr varēsim sekot līdzi vēl kādam citam mīlas līklocim, un šoreiz runa par, šķiet, mūžam neatrisināmo Mildas un Koļas gadījumu. Žeņa par savu šīs nedēļas nepieklājīgo uzbrukšanu pārim centīsies savu vainu izpirkt, Mildai piedāvājot divas biļetes uz… boksa maču.

Kad šķitīs, ka viss atkal noklusis, iesaistīsies Zenta, kas centīsies abus izšķirt, turklāt tādēļ paliks bez mājām.

Šos un daudzus citus notikumus skaties «UgunsGrēka» jaunākajās sērijās jau nākamnedēļ katru darbdienas vakaru plkst. 20.20, kā arī portālā TVPLay.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu