Jauniete, kuru apsmēja slimības dēļ, ķermeni pārvērš mākslas darbā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/radiantbambi/

12 gadu vecumā Ešlijai Soto (Ashley Soto) diagnosticēja ādas slimību vitiligo - viņas organisms izstrādā antivielas pret ādas pigmentu, kā rezultātā viņas ķermeni klāj lieli, gaiši plankumi. Bērnībā vienaudži viņu apsmēja neparastās ādas dēļ, taču šobrīd Ešlija iemācījusies ar vitiligo sadzīvot.

Ešlija izdevumam «Daily Mail» atklājusi, ka bērnībā vienaudži viņu aizskāruši visai bieži. Jauniete par to ļoti pārdzīvoja, taču šobrīd Soto iemācījusies ar šo slimību sadzīvot.

Jauniete nolēma, ka vairs nevēlas justies slikti par to, kā viņa izskatās, tāpēc viņa atrada veidu, kā novērtēt to, kas viņai dots.

Šobrīd Ešlijai Soto sociālajā vietnē «Instagram» seko vairāk nekā 87 tūkstoši cilvēku. Savā profilā viņa galvenokārt publicē bildes, kurās redzama viņas neparastā āda.

Ešlija nereti izvēlas izrādīt savu slimību, izmantojot dažādas mākslas formas, piemēram, apvelkot kontūras ap ādas pigmentiem. Jauniete šobrīd ir pārliecināta, ka viņas āda patiesībā ir skaista, nevis dīvaina.

Uz augšu