Kanje Vests pēc iznākšanas no slimnīcas plāno mazliet atpūsties

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Repa superzvaigzne Kanje Vests (Kanye West) pēc iznākšanas no slimnīcas plāno gada nogali paņemt brīvu un pavadīt laiku kopā ar ģimeni, vēsta slavenību dzīves mediji. Vests pagājušajā nedēļā tika izrakstīts no slimnīcas, kur tika ievietots pēc «īslaicīgas psihozes miega trūkuma un dehidrēšanās dēļ», ziņoja mediji.

Reperis mediju uzmanības centrā nonāca pagājušajā mēnesī ar dīvainu uzvedību koncertu laikā.

Vests uz skatuves gari un plaši kritizēja politiķus, savus fanus un pauda atbalstu ASV prezidenta amatā ievēlētajam Donaldam Trampam. Viņš kritizēja arī Bejonsi un viņas vīru reperi «Jay Z», paziņojot, ka «Jay Z» rīcībā ir līdzekļi, lai viņu nogalinātu.

Uzņēmums «Live Nation», kas organizēja Vesta koncertus, galu galā atcēla visas atlikušās repera uzstāšanās ASV un Kanādā.

Laikraksta «The New York Post» tenku sadaļa «Page Six» ziņoja, Vests un viņa sieva šova zvaigzne Kima Kardašjana plāno atlikušo gada daļa paņemt brīvu un pavadīt laiku kopā kā ģimene.

«Page Six» vēstīja, ka Vests atrodas stabilā stāvoklī, bet viņam nepieciešams laiks, lai atgrieztos.

Citi mediji savukārt ziņoja, ka Vests turpinās saņemt medicīnisko palīdzību ārpus slimnīcas, līdz būs pilnībā atveseļojies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu