Skandāli un skandāliņi Šomases dzīvē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Nedēļas nogalē plašu ažiotāžu sociālajos tīklos un medijos izraisījusi dziedātājas Lienes Šomases uzvedība un izteikumi koncertā Daugavpilī. Šī nav pirmā reize, kad 30 gadus vecās Šomases vārds ar skandalozu pieskaņu izskan medijos. Lai saprastu kontekstu, esam apkopojuši dažus no Šomases skandalozākajiem izteikumiem un skandalozajiem notikumiem.

Atgādinām, ka pavisam nesen, 4. novembrī, Liene svinēja apaļu jubileju - 30 gadus. Pirmo reizi par šo dziedātāju plašāka sabiedrība uzzināja 2004. gadā, kad Liene ar skatuves vārdu Lenii piedalījās pašmāju realitātes šovā «Talantu fabrika 4». Sekoja uzvaras gājiens šlagermūzikas lauciņā (2006. gadā viņa ieguva 1. vietu «Latvijas šlāgeraptaujā» ar dziesmu «Ugunskurs»), un 2008. gadā beidzot klajā nāca viņas pirmais soloalbums «Vārdos nepateiktais». Viņa bijusi bieža dažādu šovu dalībniece, iekarojot plašu atpazīstamību visā Latvijā.

Šodien Šomase publicējusi skaidrojumu savai uzvedībai Daugavpilī.

Sunīša noslīcināšana

Kādu laiku Šomase vadīja LTV raidījumu «Ķepa uz sirds», bet pēc skandāla, kurā viņas māte Arta tika vainota gadu vecas takšu šķirnes kucītes noslīcināšanā, viņa šo projektu pameta.

Nedienas un traģēdija privātajā dzīvē

Attiecībās ar miljonāra Edvīna Samuļa dēlu Mārtiņu Samuli viņa 2010. gadā laida pasaulē meitiņu Gabrielu, bet gadu vēlāk šī savienība izjuka. Arī vēlāk dziedātāja piedzīvoja likstas mīlas frontē, kad Latviju skaļi pāršalca vēsts, ka brūtgāns Bruno Holsts pamanījies dziedātāju apzagt. Vēlāk traģiski bojā gāja Šomases brālis.

Kritizē Eirovīziju

Gada sākumā sociālajā tīklā «Twitter» Šomase asi kritizēja Eirovīzijas nacionālās atlases pirmo pusfinālu «Supernova». Viņa notiekošajam LTV ekrānā veltīja vairāk nekā desmit tvītus, īpaši savas simpātijas izrādot Paulas Dukures dziedātajai dziesmai «Look in the mirror». Kad Dukures dziesma neguva žūrijas atbalstu, viņa bija ļoti vīlusies. «Šogad esmu vīlusies #ltvsupernova žūrijā. Lieciet akcentu uz tiem, kas var pārliecinoši sevi prezentēt! #enerğētika, blatu sistēma? Ha!» raksta Šomase.

«Sviests... Nekā personīga, bet kas ir Marta Grigale vai Paula Dukure? Atkal blatu sistēma, ne mūzika!!!! Esmu vīlusies #ltvsupernova žūrijā!» viņa atkārtoja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu