Svētki smagā roka faniem! «Metallica» izdod albumu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētki smagā roka faniem! Šodien, 18. novembrī, amerikāņu smagā roka apvienība «Metallica» laiž klajā savu jaunāko studijas albumu - divu disku ierakstu, kas ilgst 80 minūtes, - «Hardwired ... to Self-Destruct». Šis ir grupas pirmais albums kopš 2008. gada plates «Death Magnetic».

«Lielākā daļa dziesmu ir vienkāršas,» intervijā žurnālam «Rolling Stone» skaidro bundzinieks Larss Ulrihs (Lars Ulrich). «Mēs nemētājamies no viena rifa uz citu, dziesmas šoreiz ir lineāras.»

Pirms albuma izdošanas fani jau tika iepazīstināti ar vairākām dziesmām - «Hardwired», «Moth Into Flame» un aizvakar publicēto «Spit Out The Bone» (skat. video), un vakar ar divu stundu intervālu tika publicēti vēl vairāki albuma dziesmu videoklipi.

Albumu producējuši grupas dalībnieki Džeimss Hetfīlds un Larss Ulrihs, kā arī producents Gregs Fidlmans (Greg Fidelman).

«Hardwired ... to Self-Destruct»
«Hardwired ... to Self-Destruct» Foto: Albuma vāks

Atgādinām, «Metallica» Latvijā uzstājusies divas reizes - «Arēnā Rīga» un Skonto stadionā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu