«Metallica» Helovīna vakarā laiž klajā jaunu dziesmu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu grupa «Metallica» šovakar, 31. oktobrī, laidusi klajā dziesmu «Atlas, Rise!» no grupas gaidāmā studijas ieraksta «Hardwired... To Self-Destruct». Grupas biedri Džeimss Hetfīlds, Larss Ulrihs, Kirks Hamets un Roberts Truhiljo gatavojas izdot pirmo albumu astoņu gadu laikā un jaunnedēļ faniem sniegs tajā jaunu ieskatu.

Jau kādu laiku uzticīgākie fani, kas ieguva savā īpašumā īpašu Helovīna masku, varēja iegūt dziesmas kodu un to noklausīties ātrāk. Tagad dziesma pieejama visiem!

Pirms «Atlas, Rise!» iznākšanas «Metallica» izdeva vēl divas citas dziesmas no gaidāmā albuma, kas iznāks 18. novembrī, - «Hardwired» un «Month Into Flame».

«Metallica» jauno studijas ierakstu pilnībā pabeidza tikai septembra beigās, paziņojot par to grupas oficiālajā vietnē un piebilstot, ka viņi «ar prieku gaida to mirkli, kad albums iznāks visā pasaulē».

Albumu producējuši grupas dalībnieki Džeimss Hetfīlds un Lars Ulrihs, kā arī producents Gregs Fidlmans (Greg Fidelman).

Atgādinām: «Metallica» Latvijā uzstājusies divas reizes - «Arēnā Rīga» un Skonto stadionā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu