«Amazon» nejauši nopludina Gāgas jauno dziesmu fragmentus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Internetā nopludināti amerikāņu dziedātājas Lēdijas Gāgas (Lady Gaga) jaunā albuma fragmenti, kad fani atklāja, kā apmuļķot interneta tirdzniecības giganta «Amazon» sistēmu. Vietnē «Amazon» notiek albuma «Joanne» iepriekšpārdošana. Visbiežāk «Amazon» nopērkamajiem albumiem var nospēlēt nelielus dziesmu fragmentus, kuri šoreiz nebija pieejami.

Taču fani atklāja, ka tomēr var atskaņot dziesmu fragmentus, «Amazon» ar balsi darbināmajai sistēmai dodot komandu «nospēlēt «Lady Gaga» albumu «Joanne«».

Vairāki fani lejupielādēja un ievietoja internetā pusminūti garos dziesmu fragmentus. Nopludināto dziesmu vidū ir duets ar dziedātāju Florensi Velšu «Hey Girl», kā arī kantrimūzikas balāde «Just Another Day» par šķiršanos ar līgavaini Teiloru Kinniju.

Albums «Joanne» iznāks 21. oktobrī. Tas nosaukts par godu Gāgas radiniecei, kura 1947. gadā 19 gadu vecumā nomira no vilkēdes.

«Šajā ierakstā centos saprast savu tēvu un viņa sēras,» teica dziedātāja. «Tie ir arī centieni saprast sevi un pārdomas, kā iegrozīsies mana dzīve.»

Gāga jau izdevusi jaunajā albumā iekļautās dziesmas «Perfect Illusion» un «Million Reasons».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu