«Metallica» bundzinieks atgriezīsies Dānijā, ja Tramps kļūs par prezidentu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu smagā metāla mūzikas grupas «Metallica» bundzinieks Larss Ulrihs (Lars Ulrich) solījis atgriezties dzimtajā Dānijā, ja ASV prezidenta vēlēšanās uzvarēs ekscentriskais uzņēmējs Donalds Tramps.

Rokmūziķis pusaudža vecumā pārcēlās uz dzīvi ASV. Taču viņš saglabājis Dānijas pilsonību un plāno atgriezties dzimtajā zemē, ja Tramps kļūs par prezidentu.

«Es esmu Dānijas pilsonis,» 52 gadus vecais Ulrihs norāda dāņu avīzei «Ekstra Bladet». «Nodokļus es maksāju ASV, taču nevaru tur vēlēt. Dažreiz es domāju par atgriešanos Dānijā.»

«Es paturēšu savu Dānijas pasi. Ja Tramps kļūs par prezidentu un viss saies grīstē, varbūt es braukšu uz lidostu un centīšos tikt atpakaļ,» sacīja Ulrihs.

«Metallica» drīzumā laidīs klajā jaunu albumu.

Divu disku studijas ieraksts iznāks 18. novembrī ar nosaukumu «Hardwired... to Self-Destruct». Šis būs grupas pirmais albums kopš 2008. gada «Death Magnetic».

Albumu producējuši grupas dalībnieki Džeimss Hetfīlds un Lars Ulrihs, kā arī producents Gregs Fidlmans (Greg Fidelman).

Atgādinām, «Metallica» Latvijā uzstājusies divas reizes - «Arēnā Rīga» un Skonto stadionā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu