Spīrsa neiet uz randiņiem, jo domā, ka vīrieši spēlējas ar sieviešu emocijām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Britnija Spīrsa paziņo, ka ir vientuļa, bet nevēlas iepazīties ar kādu kungu romantiskos nolūkos, jo uzskata, ka iešana uz randiņiem ir muļķīga, turklāt vairums vīriešu spēlē dažādas emocionālās spēlītes.

Dziedātāja intervijā pastāstījusi, ka nevēlas iet uz randiņiem, jo uzskata tos par muļķīgiem, turklāt beidzot viņa sapratusi, ka vīrieši spēlē dažādas emocionālas spēlītes, sākumā raksta, zvana un tad, jūtot, ka dāmai viņš iepaticies, pārstāj komunicēt.

Spīrsa jūtas lieliski, esot pati ar sevi, un tuvākajā laikā nedomā neko mainīt, zvaigzne nolēmusi veltīt laiku dēliem un pilnveidot sevi kā personību.

Māksliniece uzskata, ka atrast vienkāršu, mīlošu vīrieti, ja esi populāra, ir gandrīz neiespējami, un viņa beidzot to ir apzinājusies.

Britnija atzinusi, ka viņai vairāk patīk viņa pati pēc trīsdesmit gadu sasniegšanas, ne laika posmā, kad viņai bija divdesmit gadi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu