Izskanējis pirmais Kristīnes Opolais koncerts Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valters Pelns

Piektdien, 30. septembrī, ar koncertu «Lielajā dzintarā» tika atklāta latviešu soprāna Kristīnes Opolais Latvijas koncertturneja, tagad operdziedātāja ar nepacietību un satraukumu gaida koncertu svētdien, 2. oktobrī, savā dzimtajā pilsētā Rēzeknē, pastāstīja Opolais Latvijas koncertturnejas organizators Andrejs Žagars.

Kristīne Opolais ir sajūsmā par silto uzņemšanu un skatītāju ovācijām Liepājā. Turklāt koncertu apmeklēja arī sabiedrībā atpazīstamas personas.

2. oktobrī sekos uzstāšanās Kristīnes Opolais dzimtajā pilsētā – Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS, bet 4. oktobrī Latvijas tūres gala koncerts notiks Latvijas Nacionālajā operā.

Skaistajā programmā skanēs ārijas no Džuzepes Verdi, Alfrēdo Katalāni, Pjetro Maskanji, Arrigo Boito, Džakomo Pučīni un Kamila Sensānsa operām.

Foto: Valters Pelns

Savukārt jau 7. oktobrī Opolais ar vienīgo koncertu Lietuvā uzstāsties Viļņā, Lietuvas Nacionālajā operas un baleta teātrī.

Koncertos Latvijā Opolais muzicēs kopā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri itāļu diriģenta Sesto Kvatrīni vadībā, bet Viļņā – ar Lietuvas Nacionālo operas orķestri.

Biļetes uz Kristīnes Opolais koncertiem nopērkamas «Biļešu paradīze» tirdzniecības vietās un interneta vietnē www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu