Noskaties, kā tapa jaunais «Metallica» klips

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pirms vairākām dienām amerikāņu smagā roka apvienība «Metallica» publiskoja jaunu, klaustrofobisku videoklipu dziesmai «Hardwired» - pirmajam vēstnesim no novembrī gaidāmā vienpadsmitā studijas albuma «Hardwired ... to Self-Destruct». Nu vīri publicējuši jaunu piecu minūšu garu video, kurā ļauj mums ieskatīties klipa tapšanas aizkulisēs.

Klipa filmēšana notika Sanrafaelas (Kalifornijas štats) augstskolas sporta zālē, un video sižetā var redzēt, kā tapa klipa dekorācijas, kameras sliedes, gaismas un citas detaļas. Filmējot klipu, netrūka arī jautrības. Noskaties!

«Hardwired ... to Self-Destruct», kas dienas gaismu ieraudzīs 18. novembrī, būs pirmais grupas studijas albums pēc astoņu gadu pauzes. Iepriekšējais «Death Magnetic» izdots 2008. gadā.

Jaunajā albumā, kas tiks sadalīts divos diskos, būs iekļautas 12 dziesmas aptuveni 80 minūšu ilgumā, un tas būs pieejams dažādos formātos - CD, vinilā un digitāli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu