Video: Pugačovas rīkoto mājas ballīti apmeklē arī Raimonds Pauls un Laima Vaikule

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Nav nekāds jaunums, ka Krievijas estrādes primadonnai Allai Pugačovai šī vasara pagājusi Bulduros, baudot Baltijas jūras gaisu un ūdens siltumu. Augusta vidū zvaigzne villā «Marta» saaicinājusi dažādas zvaigznes, lai kopā atpūstos un baudītu mūziku.

Alla Pugačova un Maksims Galkins rīkoja mājas ballīti, uz kuru uzaicināja savus slavenos draugus, lai kopā pavadītu laiku. Viesu vidū bija arī maestro Raimonds Pauls un dziedātāja Laima Vaikule.

Ja paši vakara vaininieki nedalās ar savas privātās dzīves niansēm sociālajos tīklos, to nevar teikt par viņu draugiem, kuri pat ballītes laikā portālā «Instagram» publiskoja dažādus video.

Ballītes galvenais viesis bija maestro Raimonds Pauls, kurš priecēja Krievijas estrādes zvaigznes ar savu klavierspēli, izpildot savus pieprasītākos un populārākos skaņdarbus.

??❤️

A video posted by Юлия Проскурякова ? (@uliaveronika) on

Slavenības nespēja beigt sajūsmināties par maestro skaņdarbiem, spēlēšanas manieri un sociālajos tīklos rakstīja, ka laikā, kad Pauls spēlē, liekas, pat debesis paliek zilākas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu