«Metallica» jaunais studijas ieraksts varētu iznākt gada beigās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @metallica

Šā gada beigās varētu nākt klajā desmitais smagā roka grupas «Metallica» studijas albums. Ieraksts varētu iznākt 14. oktobrī, ziņo Vācijas laikraksts «Bild», taču «Universal Records» nav apstiprinājis izlaišanas datumu.

Savukārt grupas vokālists Džeimss Hetfīlds apstiprinājis, ka drīzumā ieraksts būs pabeigts. «Mēs pašlaik to liekam kopā, un cerams, ka jau rudenī cilvēki varēs to klausīties,» iepriekšējā mēnesī dziedātājs teicis žurnālam «Loudwire». «Mēs esam patiesi satraukti, jo tas top jau ilgu laiku. Mums patīk veidot mūziku, un nākamais ieraksts ir tieši tāds, kādam tam ir jābūt.»

Jau astoņus gadus, kas grupas pastāvēšanas laikā ir ilgākais laiks starp studijas ierakstiem, fani gaida grupas iepriekšējā studijas ieraksta «Death Magnetic» turpinājumu.

Leģendārā smagā roka kvarteta bundzinieks Larss Ulrihs nesen pieminēja, ka ģimenes saistības radīja grūtības atrast laiku mūzikas ierakstīšanai.

«Man šķiet, ka mūsu ģimenes un pienākumi kļuvuši tik svarīgi, ka mums izveidojusies jauna sistēma,» viņš stāsta žurnālam «Citizens of Humanity». «Mēs nepārtraukti kaut ko darām, bet ne vienmēr ar pilnu atdevi. Šāda sistēma mums der, un «Metallica» nav pārstājusi strādāt kopš 2005. gada.»

Atgādinām, «Metallica» Latvijā uzstājusies divas reizes - «Arēnā Rīga» un Skonto stadionā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu