Krievijas primadonna Alla Pugačova atpūšas Jūrmalā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Šo vasaru Krievijas estrādes dīva Alla Pugfačova kopā ar vīru Maksimu Galkinu un bērniem izlēmusi pavadīt Jūrmalā un baudīt Baltijas jūras siltos viļņus, ne Francijas vai Turcijas tveici. Ņemot vērā, ka šīs valstis ir ierastākie Krievijas zvaigžņu atvaļinājumu galamērķi.

Vasara tiek aizvadīta Bulduros, villā «Marta», bet, kā jau ikviens cilvēks, arī Alla vēlas doties uz restorāniem, iepirkties, un fotogrāfijas, kurās sieviete redzama uz ielas vai dažādās publiskās vietās, nonāk sociālajos tīklos.

Foto: Instagram

Sociālajā vietnē «Instagram» aizvadītajās brīvdienās publicētas vairākas fotogrāfijas, kurās Alla redzama Jūrmalā.

Foto: Instagram

Viens no attēliem uzņemts pludmales restorānā «Legend Beach», kurp Pugačova acīmredzot devusies atpūsties, bet otrā Alla kopā ar vīru Maksimu Galkinu redzama ar vairākiem iepirkumu maisiņiem.

Foto: Instagram

Tāpat, atrodoties Latvijā, primadonna kopā ar bērniem svinējusi Līgo svētkus, ko pierāda zvaigznes pašas publiskotais foto, kurā redzama pāra mazā meitiņa ar ziedu vainadziņu galvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu