Latvijā pazīstamu personu vasaras garderobē dominē šorti un brīvas, plandošas kleitiņas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Vasara ir sākusies, un, kā jau vienmēr, tumšās drēbes tiek noliktas skapī rudenim un ziemai, bet gaišās un spilgtās ieņem galvenās vietas slavenību garderobē. Apskati, kādā apģērbā slavenības apmeklē pēdējā laika pasākumus un bauda ikdienas sauli.

Vietējās slavenības gluži kā ārzemju zvaigznes ir tie cilvēki, no kuriem varam smelties iedvesmu apģērba izvēlē.

Tie ir cilvēki, kuri seko modei un vienmēr vēlas izskatīties stilīgi, skaisti un eleganti, jo tā ir darba sastāvdaļa, vienmēr būt uzmanības centrā. Toties ikdienā priekšroka tiek dota ērtam apģērbam, kurš pasargā ķermeni no pārkaršanas.

Šajā vasarā apģērbu izvēlē dominē balta krāsa un bēšie toņi, tāpat auduma izvēlē priekšroka tiek dota visam, kas nav sintētika un ļauj ādai elpot un nerada smaguma, nospiestības sajūtu.

Sievietes priekšroku dod gariem, plandošiem svārkiem vai kleitām, tāpat arī šortiem un nezūdošajai vērtībai - džinsa biksēm, bet vīrieši joprojām izvēlas klasiska stila uzvalkus, bikses vai šortus, kurus apvieno ar viegla materiāla krekliņiem.

Par spīti vasarai, vairums sieviešu kājās joprojām velk slēgta tipa papēžu apavus, bet otrs populārākais vasaras apavu veids ir botas, kuras piestāv gan pie biksēm, gan vasarīgajām kleitiņām.

Melnā apģērbā šovasar reti izdodas redzēt kādu sabiedrībā pazīstamu personu, visi kā viens izvēlas gaišu apģērbu un melno eleganci atstāj vēsākiem rudens vakariem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu