«DaGamba» izdod koncertierakstu DVD

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar kinoteātrī «K.Suns» grupa «DaGamba» prezentēja savu koncertierakstu DVD Blu-ray formātā. Grupa atklāja, ka rudenī plāno Baltijas valstīs īstenot koncertturneju «Vivaldi Rocks».

Jau no 31. maija ir iespēja iegādāties grupas koncertturnejas biļetes. Uz turnejas noslēdzošo koncertu, koncertzāle «Palladium» Rīgā, pirmās 300 biļetes tikai 10 EUR. Biļetes ir pieejamas «Biļesu paradīzes» kasēs.

Tiek plānots, ka šogad grupa viesosies ar septiņiem koncertiem labākajās Latvijas koncertzālēs – Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, 2. septembrī; koncertzālē «Gors», Rēzeknē, 18. septembrī; Vidzemes koncertzālē, Cēsīs, 1. oktobrī koncertzālē «Jūras vārti», Ventspilī, 15. oktobrī; Jelgavas kultūras centrā 28. oktobrī; koncertzālē «Lielais Dzintars», Liepājā, 5. oktobrī; un koncertzālē «Palladium», Rīgā, 12. novembrī.

Foto: Publicitātes foto

Tāpat «DaGamba» sniegs arī trīs koncertus Lietuvā, Klaipēdā, Kauņā un Viļņā

Vēlāk grupa dosies uz Krieviju, kur gada nogalē notiks desmit grupas koncerti ievērojamākajās valsts filharmonijās.

«DaGamba» ir uzaicināta atkārtoti uzstāties Glastonberijas festivālā, Anglijā, kas ir viens no nozīmīgākajiem mūzikas festivāliem pasaulē. Šovasar grupa uzstāsies arī citos Latvijas un Eiropas festivālos: «Positivus» Latvija, «Summer Sound» Latvija, «Probaltica» Polija, «Artisti Piazza» Itālija, «Christopher Summer festival» Lietuvā u.c..

Grupā «Dagamba» darbojas mūziķi Valters Pūce, Dainis Tenis, Antons Trocjuks un Hamidreza Rahbaralam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu