Komponists Lūsēns mājas lapā publicē notis, audio un video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Komponists Jānis Lūsēns ķēries pie savu mūža laikā sarakstīto darbu apkopošanas. Viņa tīmekļa vietnē www.janislusens.lv ir pieejamas gan šo darbu notis, gan audio un video faili. Īpašs prieks par to varētu būt visiem tiem, kas ikdienā saistīti ar mūziku, dzied un spēlē, darbojas koros un tamlīdzīgi, jo gan dziesmu, gan citu skaņdarbu notis pieejamas ikvienam un par velti.

Tur var atrast dziesmas, sākot jau ar grupas grupas «Neptūns» laikiem, līdz pat pēdējai vēl klausītājiem Latvijas koncertzālēs pieejamai koncertprogrammai «Romantika», kur melodijas tika radītas tieši Ingus Pētersona balsij. Šeit ir dziesmas bērniem, solodziesmas, darbi koriem, kā arī instrumentālā mūzika un vokāli simfoniskie darbi.

www.janislusens.lv

Jānis Lūsēns ir daudzu mūziklu un operu autors, un tiem, kas apmeklējuši šīs izrādes, ir vēlreiz iespēja tās noklausīties vai noskatīties, izmantojot mājaslapā pieejamos resursus. Tā kā mūža laikā ir sarakstīts gana daudz, nav nemaz tik vienkārši ātri visu savākt vienkopus, tāpēc krājumi tiek nepārtraukti papildināti un mājaslapas lietotāji tiek aicināti dalīties ar ieteikumiem un vēlmēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu