J.Jubalts: Rīt atgriežamies no Krievijas (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien grupai "Prāta Vētra" rit pēdējā darba diena Maskavā, kur aptuveni nedēļu grupa spēlējusi virknē pasākumu un televīzijas šovu, un jau rīt visi «prātnieki» dosies mājup. Vecgada vakarā grupa nepiedalīsies pasākumos, bet sagaidīs Jauno gadu draugu lokā, pa tālruni no Maskavas informē Jānis Jubalts.

Jautāts par šāda gada priekiem un bēdām, J.Jubalts secināja, ka par skumjām lietām negriboties runāt, jo tās ir pagājušas, un viss.

"Gads bijis bagāts gan muzikāli, gan emocionāli, gan ar sportiskām aktivitātēm. Gada sākumā izdevām savu albumu krievu valodā («Šag»), tāpēc muzikāli lielākoties šogad braukājām pa Krieviju. Arī Lietuvā uzstājāmies. Drīzumā pabeigsim albumu angļu valodā, un atbilstoši nākamais gads mums ritēs apbraukājot Eiropu, tāpat paredzēts brauciens arī uz ASV," rezumē Jānis.

Vecgada vakarā pie J.Jubalta, kurš no Jelgavas ir pārcēlies uz Ozolniekiem, atbraukšot visi draugi, tad visi kopā iešot uz Ozolnieku mežu, kur ar burkāniem un āboliem pušķos eglīti, pēc kā viens otru apdāvināšot. Ziemassvētku un Jaungada laikā jau tradicionāli sanākot divas reizes dalīties dāvanām.

No Maskavas "Prāta Vētra" spiesta atgriezties autobusā, jo konstatējuši, ka visas lidmašīnu un vilcienu biļetes uz Rīgu Maskavā ir pārdotas.

"Decembrī čaļi dabūja cīnīties bez manis, bet domāju, viņiem labi gāja," Jānis Jubalts saka par hokeja komandu "Olaine", kuras sastāvā viņš startē arī Zemgales Amatieru Hokeja līgas (ZAHL) regulārajā čempionātā - tad, kad iznāk brīvs laiks no "Prāta Vētras" aktivitātēm.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu