Skatītākās filmas Latvijā Ziemassvētkos (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Otro nedēļu pēc kārtas skatītākā filma nedēļas nogalē Latvijā no 24. līdz 26. decembrim ir "Dream Works Animation" animācijas lente "Megamainds" (Megamind), informē kino portāls "kinokino.lv".

Būtiska piebilde: filmas "Little Fockers" ("Iepazīsties, mazie Fakeri") izplatītājs SIA "Forum Cinemas" šī darba rezultātus vienošanās dēļ ar studiju "Paramount" ir nolēmusi iekļaut nākamās nedēļas nogales skatītāko filmu topā un klasificēt filmas pilno seansu skaitu kā īpašos seansus. Līdz ar to šīs nedēļas tops nav precīzs, kā tas ir ierasts, un arī mūsu prognozes nevar būt precīzas. Arī nākamās nedēļas nogales tops izskatīsies krietni savādāk, jo tajā tiks iekļauti "Mazie Fakeru" pilnu desmit dienu rezultāts.

Līdz ar to Ziemassvētku brīvdienās skatītākā filma ir "Megamainds", kuru tās otrajā nedēļas nogalē noskatījušies 3100 skatītāji. Kopējais skatītāju skaits desmit dienās sasniedz 12472 skatītājus. Filmu izrāda gan dublētu latviski un krieviski, gan arī 3D formātā, kopā uz 14 ekrāniem visā Latvijā.

Nedēļas spēcīgākais jaunums ir muzikālā lente "Burleska" ar skatuves dīvām Šēru un Kristīnu Agileru titullomās. "Burleska" pirmajās trīs dienās ir uzrunājusi 2245 skatītājus, kas ir teicams rezultāts. Paredzams, ka filma saglabās otro vietu brīvdienās starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu. "Burlesk" izrāda uz četriem ekrāniem.

Ziemassvētku filma "Riekstkodis 3D" no otrās vietas atpaliek vien ar četrām pārdotām kinobiļetēm. Šo darbu, kuru demonstrē tikai 3D formātā, pirmajās trīs dienās noskatījies 2241 skatītājs. Pārējās filmas uzrādījušas ierasta līmeņa popularitātes krišanos. Savukārt trešais nedēļas jaunums "Mūsu tēvs, kas mīt kokā" atrodas topa 13.vietā.

Līdz ar filmas "Iepazīsties, mazie Fakeri" pirmo trīs dienu rezultātu pārcelšanu uz nākamo nedēļu skatītāju skaits topā ir par 3552 mazāks nekā nedēļas nogalē no 17.līdz 19.decembrim.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu