Rīgā kopā ar simfonisko orķestri "Smokie"! (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar (27.decembrī) Rīgā koncertēs britu rokmūzikas leģendas grupa "Smokie", izpildot dziesmas īpašā aranžējumā kopā ar simfonisko orķestri, informē Inese Rutkovska, "Makroconcert Latvija" sabiedrisko attiecību speciāliste.

"Smokie" tiešām ir leģendāra grupa. Lai arī tās dalībnieki vairākkārt mainījušies, pēc 35 radošās darbības gadiem tā joprojām aktīvi koncertē, dodas turnejās un bauda nedalītu publikas mīlestību, lai kurā valstī nonāktu.

"Smokie" veiksmes stāsts vijas cauri gadu desmitiem. Grupa apceļojusi vai visu pasauli, uzstājoties miljoniem cilvēku, ieguvusi neskaitāmus zelta un platīna diskus četru gadu desmitu garumā un ir viena no pasaulē vispopulārākajām un pazīstamākajām muzikālajām apvienībām.

Šī nav pirmā reize, kad britu grupa viesojas Latvijā, un visi iepriekšējie koncerti vienmēr guvuši labu publikas atsaucību. Šoreiz skatītajiem būs iespējams novērtēt "Smokie" dziesmas neparastā skanējumā – kopā ar Kauņas Pilsētas simfonisko orķestri.

Koncertā dzirdēsim gan "Smokie" zelta fondu – visu laiku populārākās kompozīcijas, gan arī vairākus muzikālus pārsteigumus. Koncertā Rīgā grupa solījusi arī dažas Ziemassvētku dziesmas, ko nebūs iespējams dzirdēt citās turnejas pieturvietās.

Biļetes uz šo koncertu pieejamas visās „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu