Kouels "Facebook" kampaņas autoriem piedāvā darbu (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kaut arī šova "X Factor" producents Saimons Kauels "Facebook" protesta kampaņu pret viņa favorītu Džo Makelderiju nosodījis kā muļķīgu un cinisku, viņš esot atzinīgi izteicies par kampaņas autoriem un piedāvājis viņiem darbu savā kompānijā.

Kā jau ziņots, britu talantu šova "The X Factor" nīdēji uzsāka interneta kampaņu, lai nepieļautu, ka Ziemassvētku topa pirmo vietu jau piekto gadu pēc kārtas ieņemtu kāda šova dalībnieka dziesma, tā vietā mudinot mūzikas mīļotājus panākt "Rage Against The Machine" dziesmas "Killing In The Name" uzvaru.

Sociālās komunikācijas vietnē "Facebook" Treisijas un Džona Morteru izveidotajai grupai pievienojušies aptuveni 800 000 sekotāju. Pats kampaņas autors pauda pilnīgu šoku par to, ka tā izdevusies.

"Sasodīts, tas ir ārprāts, es tam nevaru noticēt. Vājprāts, ka BBC pat mani uzaicinājis šovakar sniegt interviju, un mans telefons zvana vienā laidā," intervijā NME pavēstīja Džons Morters.

Vienlaikus viņš norādīja, ka kampaņas mērķis nav vērsties tieši pret "X Factor" vai Makelderiju, bet gan "man bija pilnīgi noriebies, ka viņiem katru gadu tiek Ziemassvētku topa virsotne, un mēs vēlējāmies to atgūt".

Saimons Kauels (Simon Cowell)
Saimons Kauels (Simon Cowell) Foto: Publicitātes foto

Morters arī piebilda, ka "otrā vieta nav nekas pārāk slikts. Tūkstošiem grupu visā valstī būtu gatavi nogriezt sev labo roku, lai tiktu Ziemassvētku topa otrajā vietā. Tāpat viņš noteikti nākamnedēļ būs pirmajā vietā". Morters arī atklāja, ka "X Factor" producents Saimons Kauels viņam piezvanījis, novēlot veiksmi kampaņā.

"Saimons bija ļoti mīļš, un ar viņu bija ļoti jauki papļāpāt. Mēs jauki parunājām par mūziku kopumā un novēlējām viens otram veiksmi. Es viņu noteikti cienu. Tas bija jauks solis," sacīja Morters.

Pats Kauels atzina, ka ir satriekts par rezultātu, taču interneta kampaņa atstājusi uz viņu iespaidu, un viņš piedāvājis Morteriem darbu viņa ierakstu kompānijā "Syco".

"Viņu kampaņa uz mani atstāja lielu iespaidu. Tā bija laba kampaņa, bez kādiem netīriem trikiem un bez kāda finansējuma. Viņi bija ļoti aizrautīgi un smagi strādāja. Es viņiem piedāvāju darbu savā ierakstu kompānija. Tas varētu būt mārketingā vai pat kompānijas vadīšanā," sacīja Kauels, piebilstot, ka darba piedāvājums gan pagaidām nav izpelnījies atsaucību.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu