Pēdējais "Cīņas klubs" (65)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējā TV šovā "Cīņas klubs" 12. novembra vakarā LNT, LMK un Radio SWH tiešraidēs par iekļūšanu gada populārāko dziesmu superfinālā sacentīsies deju mūzikas pārstāvis Roberts Lejasmeijers, grupas Mofo un Double Faced Eels, kā arī dziesminieks Imants Daksis.

Dziesmas pēdējam televīzijas šovam izvēlētas pēc Radio SWH jaunākajiem topu rezultātiem.

Imants Daksis šovā piedalīsies ar dziesmu „Esība smaržo”, grupa „Mofo” izpildīs kompozīciju „Lielveikals”, Roberts Lejasmeijers cīņā par gada populārākās dziesmas godu piedalās ar remiksu savulaik Noras Bumbieres dziedātajai dziesmai „Es gribu dejot bugi”, savukārt „Double Faced Eels” šovā piedalīsies ar dziesmu „Prāts un sirds”.

Visi mūziķi, izņemot „Double Faced Eels”, televīzijas šovā piedalīsies pirmo reizi. Savukārt „Double Faced Eels” ar dziesmu „Salda dzīve ievārījumā” jau iekļuvuši „Latvijas Muzikālās līgas” superfinālā, līdz ar to šī viņiem ir iespēja piedalīties aptaujas noslēguma koncertā ar vēl vienu kompozīciju.

Līdz ar desmito „Cīņas kluba” tiešraidi televīzijas šovu sērija noslēgsies, bet jau janvāra sākumā gaidāms grandiozs superfināla šovs, kurā piedalīsies visu desmit šovu uzvarētāji – „R.A.P.” un Igo „SuperHuman”, „Dzelzs vilks”, Ainars Virga, Dons, „Double Faced Eels”, Andris Ērglis un „Cacao”, Elli U, grupa „ēnas” un desmitā šova uzvarētāji.

Jau zināms, ka fināla šovā gaidāmi īpaši pārsteigumi, par kuriem plašāk varēs uzzināt pēdējā „Cīņas kluba” tiešraides laikā.

„Latvijas Muzikālās līgas” gada populārāko dziesmu noteiks televīzijas skatītāju balsojums. Uzvarētājs iegūs ievērojamu naudas balvu.

Ģenerālsponsora "OKartes" atbalstīta, "Latvijas Muzikālā līga" ir Latvijas populārāko rokdziesmu un popdziesmu aptauja, kuras uzdevums ir noteikt 2007. gada populārāko dziesmu Latvijā.

"Latvijas Muzikālās līgas" dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un interneta lapā www.lmk.lv/lml/.

Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu