"Cīņas klubā" – solo, duets un pilnīgs poproks (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2007. gada populārāko dziesmu aptaujas "Latvijas Muzikālā līga" priekšpēdējā šovā "Cīņas klubs", kas gaidāms 5. decembrī, ringam pārsteigumus gatavo "Gain Fast", Zane Dombrovska ar Juri Vizbuli, Martin Confused un grupa "ēnas".

Dombrovska un Vizbulis pretinieku versijas dalīs uz pusēm

„Šajā "Cīņas klubā" man būs divreiz vieglāk piedalīties, jo gadījumā, ja mēs tiekam līdz finālam, tad pretinieku dziesmu versijas sadalījām ar Juri Vizbuli. Atkarībā no dziesmas varēsim viens otru atbalstīt,” teic Zane Dombrovska, kura „Cīņas klubā” piedalīsies jau trešo reizi, tādējādi sasniedzot līdzšinējo dziesminieka Goran Gora savdabīgo rekordu. Dombrovska ir pārliecināta, ka nepārdzīvos, ja netiks līdz finālam, tomēr, ja laime uzsmaidīs, viņa gribētu dziedāt Martin Confused dziesmu "Boy who never cried", jo tā viņai vienkārši patīk.

Savukārt jaunais dziesminieks Martin Confused savu debiju „Cīņas klubā” uzskata par īpašu notikumu un sola pārsteigumus. „Līdz šim mans skanējums dzīvajā ir bijis intīmāks, atšķirīgs no studijas darbiem. Šoreiz pirmo reizi spēlēšu pilnā sastāvā ar mežragu un kontrabasu. Līdzīgu skanējumu līdz šim "Cīņas klubā" neesmu ievērojis un domāju, ka tas būs patīkams pārsteigums ne tikai maniem atbalstītājiem,” atklāj jaunais mūziķis. Viņš gan Zanes Dombrovskas komplimentiem atbild pragmatiski: „Lai neapvainojas Zane Dombrovska, viņa ir ļoti profesionāla izpildītāja ar skaistu dziesmu, taču domāju, ka balsojumā lielāks atbalsts būs grupām "Gain Fast" un "ēnas", tāpēc arī viņus uzskatu par lielākiem konkurentiem."

„Gain Fast” vēlas tikt finālā, lai cīnītos ar „Double Faced Eels”

Pavisam savdabīgu mērķi startam 5. decembra „Cīņas klubā” nosprauduši „Gain Fast”. Grupas basģitārists un dziesmas „Smaids” autors Didzis Bardovskis atzīst, ka viņš ļoti vēlas cīnīties ar grupu „Double Faced Eels”, kura gan šajā šovā nepiedalīsies. „„Zuši” tāpat kā mēs domā ne tikai par muzikālo priekšnesumu, bet arī par vizuālo tēlu, un uzvarēt viņus sagādātu mums lielāku gandarījumu. Uzvarēt stipru pretinieku vienmēr ir patīkamāk. Žēl, ka "zuši" nav mūsu četriniekā. Mums vien atliek tikt lielajā finālā un tikties tur," apņēmības pilns ir „Gain Fast” basģitārists. Viņiem šī būs otrā dalība „Cīņas klubā” – pirmajā reizē grupa neiekļuva finālā.

Zināms, ka ļoti intensīvi „Cīņas klubam” gatavojas grupa „ēnas” un neslēpj, ka cīņā par gada populārākās dziesmas titulu dosies ļoti nopietni noskaņoti. „Redzēju dažu mūziķu attieksmi un to, kā viņi bija gatavojušies. Droši saku - mēs strādāsim visu šo nedēļu un gatavosimies ļoti nopietni. Gatavosim visu pretinieku dziesmu versijas, bet man personīgi vislabāk patīk Martin Confused dziesma "Boy who never cried". Uzskatu, ka tā ir gaumīga dziesma. Vēl arī Didža (Gain Fast) dziesma "Smaids" patīk, jo ar Didzi esam seni čomi un zinu šīs dziesmas stāstu, kā tā tapa un par ko tā ir. Zanei arī ir smuka dziesma, un viņas vokālās dotības man vienmēr ir patikušas,” teic grupas solists Lauris Valters, piebilstot, ka stiprākais pretinieks laikam būšot „Gain Fast”, taču „Cīņas klubs” jau nepilnu divu mēnešu ilgajā pastāvēšanas laikā ir pierādījis, ka ir īstu pārsteigumu šovs.

Fināls – jau pavisam tuvu

Decembra otrajā nedēļā notiks „Cīņas kluba” pēdējais šovs šajā sezonā. Līdz ar to būs noskaidroti 10 „Latvijas Muzikālās līgas” superfinālisti, kas jau janvāra sākumā grandiozā un pārsteigumiem bagātā šovā sacentīsies par 2007. gada populārākās dziesmas godu un iespaidīgu naudas balvu.

Līdz šim „Cīņas kluba” superfinālistu pulkā iekļuvuši Igo un „R.A.P.” ar dziesmu „Dzīve bez apstājas”, „SuperHuman” ar kompozīciju „Jau tā”, „Dzelzs Vilks” ar dziesmu „Balerīna” un Ainars Virga ar skaņdarbu „Ja tu mīli” un Dons ar dziesmu „Tukšums” un „Double Faced Eels” ar dziesmu „Salda dzīve ievārījumā”, kā arī Andris Ērglis un grupa „Cacao” ar dziesmu „Ripoja akmens”.

„Cīņas klubā” katru trešdienu tiekas pēc Radio SWH mēneša Top 20 rezultātiem noteikti četri populāri Latvijas mūziķi vai grupas, lai divās kārtās noteiktu televīzijas skatītāju iemīļotāko dziesmu.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu