Elli U atbalstītāju armija turpina balsot LMK TOP10 (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laika posmā no 23. līdz 30. novembrim septiņpadsmitgadīgā dziedātāja Elli U jeb Elīna Usova ar dziesmu „Ice” ieguva lielāko balsu skaitu „Latvijas Muzikālās līgas” astotajā TV šovā „Cīņas klubs”, kā arī ar videoversiju dziesmai „Live your life” - pirmo vietu LMK TOP10.

Elli U ar dziesmu „Ice” atkārtoja grupas „Dzelzs Vilks” un Andra Ērgļa panākumus, kuri guva uzvaras, gan „Cīņas klubā”, gan tajā pašā nedēļā iekaroja LMK TOP10 augstāko pozīciju.

Savukārt dziesma „Live your life” šovā „Cīņas klubs” neguva pietiekamu skatītāju atbalstu un finālā piekāpās Dona dziesmai „Tukšums”, kura šonedēļ LMK TOP10 ir otrajā vietā.

Dziesmas „Live your life” mūzikas autors ir Māris Priede, bet vārdus sarakstījis Roberto Meloni. Videoversijas režisore ir Aija Strazdiņa, operators Uvis Burjāns, un tā filmēta kino pilsētā Cinevilla. „Gribu pateikt milzīgu paldies maniem mīļajiem atbalstītājiem un visiem maniem draugiem, kuri par mani balsoja, gan „Cīņas klubā”, gan LMK topā,” priecīga saka Elli U. „Ceru, ka lielajā finālā man būs vēl vairāk atbalstītāju un es varēšu uzvarēt „Latvijas Muzikālajā līgā”.

LMK TOP10 (23. - 30. novembris).

VT NP NT Izpildītājs Dziesma KK 1 3 10 Elli U Live your life ▲ 2 2 4 21 Dons Tukšums ▲ 2 3 8 2 Borowa MC Baba Toņa Inženers ▲ 5 4 32 Finx Es tev teikšu tā ▲ 1 5 7 41 Ufo & grupa Spirlībā ▲ 2 6 13 6 S.P.B. Poet ▲ 7 7 12 40 Vostoc Pastnieks ▲ 5 8 15 40 Jumprava Kailass ▲ 7 9 18 24 Gain Fast Var jau būt ▲ 9 10 2 5 Z-Scars Way Back Home ▼ 7 VT-vieta topā, NP-nedēļu pirms, NT-nedēļas topā, KK-kāpums, kritums.

Lielu daļu Latvijas videoklipu var noskatīties www.lmk.lv.

Balsot par savu iecienītāko videoklipu var, skatoties Latvijas Mūzikas kanālu un sūtot maksas īsziņas, kā arī reizi dienā bez maksas LMK mājas lapā www.lmk.lv.

Nedēļas balsojums sākas no nulles katras nedēļas naktī no ceturtdienas uz piektdienu.

Iknedēļas raidījumus LMK TOP10 kopā ar Annu Lieckalniņu var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī interneta tiešraidē www.lmk.lv darbdienās plkst. 10:00 un 22:00, brīvdienās 10:00.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu