Gustavo dodas tūrē (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar Sapņu fabrikā sāksies prominentā pašmāju hiphopa mākslinieka Gustavo Latvijas tūre "Čiki briki pa dzimteni". Tajā kopā ar galveno vaininieku dosies arī viņa kolēģis R-Viss, DJ Monstrs un vēl citi. Konkurss!

Gustavo sniegs pavisam septiņus koncertus. Pēc uzstāšanās Sapņu fabrikā Rīgā sekos koncerti Tautas namā Jēkabpilī (24. novembrī), Multiklubā Valmierā (1. decembrī), Kultūras centrā Cēsīs (2. decembrī), Jelgavas baltajos kreklos (6. decembrī), klubā Fontaine Palace Liepājā (8. decembrī) un kultūras namā Jūras vārti Ventspilī (9. decembrī).

Koncertprogrammā tiks izpildītas aptuveni 30 kompozīcijas, kurās piedalīsies ne tikai pašmāju mūziķi, bet arī mākslinieki no Krievijas. No Latvijas viesiem īpaši jāatzīmē Čižiks un Anna Dravniece, ar kuriem Gustavo sadarbojās sava pagaidām jaunākā albuma "Pa pāris pantiem/viesības viesnīcā" ierakstā.

Interesanti, ka tūres režisors ir Prāta vētras bundzinieks Kaspars Roga, kuram netrūkst oriģinālu ideju attiecībā uz iespaidīgu gaismas, skaņas, video un skatuvisko šovu.

"Manā skatījumā koncertu par augstvērtīgu varam saukt tikai tad, ja izdodas vienotā veselumā apvienot visas svarīgās detaļas – izpildījumu, gaismas, skaņu, video un skatuvi," skaidroja K. Roga. "Tieši to mēs cenšamies panākt, gatavojot savus koncertus, un tāpat mudinām darīt arī Gustavo, R-Vi un DJ Monstru, veidojot viņu tūri."

"Pēc Prāta vētras 2005. gada turnejas Gustavo tūre mums ir jauns izaicinājums, jo tās režisors atkal ir Kaspars Roga," piebilda turnejas producents Mārcis Gulbis. "Realizēt viņa trakās idejas ir sarežģīti, bet interesanti, tāpat kā strādāt ar Gustavo, kura kvalitātes kritēriji ir augsti. Tas liek domāt, ka gaidāms lielisks rezultāts."

Pats Gustavo rezumēja: "Mēs ilgu laiku esam taupījušies ar koncertiem, lai tagad varētu pārsteigt cilvēkus. Gribam reizi par visām reizēm uztaisīt kārtīgu bliezienu. Koncertos būs daudz viesu un pārsteigumu, daudz dziesmu – gan zināmu gan pavisam jaunu.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu