Ar "Cīņas kluba" čempiones jostu turpmāk daiļosies Elli U (187)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2007. gada populārāko dziesmu aptaujas "Latvijas Muzikālā līga" 8. šovā "Cīņas klubs" skatītāju balsojumā pirmo vietu ieguva Elli U ar dziesmu "Ice".

Otrajā vietā palika „Astro’n’out” ar dziesmu „Tici sev”. Šovā piedalījās arī Ella un „Satellites LV”, taču neguva pietiekami lielu skatītāju atbalstu, lai piedalītos fināla cīņā.

„Man šodien labs garastāvoklis, un es esmu mierīgais, labsirdīgais meiteņu „powers”,” pirms uzstāšanās tiesnešiem teica astotā „Cīņas kluba” uzvarētāja Elli U.

Pēc šova Elli U bija tik satraukta un priecīga par uzvaru, ka vien spēja pateikt milzīgu paldies visam savam "bagāto balsotāju" un fanu pūlim, bet pēc tam ātri vien nozuda ar savu čempiones jostu.

Elli U balvā ieguva mājas kinozāli no „Latvijas Muzikālās līgas” atbalstītāja „Pioneer”, bet dziesmu aptaujas ģenerālsponsors „OKarte” abiem finālistiem dāvāja iespēju tikties revanša mačā boulinga zālē.

Elli U tika arī pie tradicionālās „Cīņas kluba” čempiona jostas, kas dod iespēju piedalīties „Latvijas Muzikālās līgas” superfinālā nākamā gada janvārī, kur visu „Cīņas klubu” uzvarētāji sacentīsies par gada populārākās dziesmas titulu un ievērojamu naudas balvu.

Līdz šim „Cīņas kluba” superfinālistu pulkā iekļuvuši Igo un „R.A.P.” ar dziesmu „Dzīve bez apstājas”, „SuperHuman” ar kompozīciju „Jau tā”, „Dzelzs Vilks” ar dziesmu „Balerīna” un Ainars Virga ar skaņdarbu „Ja tu mīli” un Dons ar dziesmu „Tukšums” un „Double Faced Eels” ar dziesmu „Salda dzīve ievārījumā”, kā arī Andris Ērglis un grupa „Cacao” ar dziesmu „Ripoja akmens”.

Nākamais televīzijas šovs „Cīņas klubs” notiks 5. decembrī, kad ringā tiksies Zane Dombrovska un Juris Vizbulis, jaunais dziesminieks Martin Confused, grupas „Gain Fast” un „ēnas”. „Cīņas kluba” pēdējais šovs šajā sezonā notiks 12. decembrī.

Ģenerālsponsora "OKartes" atbalstīta, "Latvijas Muzikālā līga" ir Latvijas populārāko rokdziesmu un popdziesmu aptauja, kuras uzdevums ir noteikt 2007. gada populārāko dziesmu Latvijā.

"Latvijas Muzikālās līgas" dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un interneta lapā www.lmk.lv/lml/.

Komentāri (187)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu