Noskaidroti "Latvijas Muzikālās līgas" novembra finālisti (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2007. gada populārāko dziesmu aptaujas "Latvijas Muzikālās līgas" novembra finālisti ir grupa "ēnas", Martin Confused, "Gain Fast" un Zane Dombrovska kopā ar Juri Vizbuli.

Katru mēnesi "Latvijas Muzikālajā līgā" iekļūst četras Latvijas grupas vai mūziķi, kuru dziesmas Radio SWH TOP20 mēneša laikā iegūst visvairāk klausītāju balsu.

Poproka grupa „ēnas” aptaujā piedalās ar dziesmu „Neprātīgais”, dziesminiekam Martin Confused novembrī veicies ar dziesmu „Boy who never cried”, bet pusaudžu mīluļi „Gain Fast” „Latvijas Muzikālajā līgā” startēs otro reizi, šoreiz ar dziesmu „Smaids”. Novembra populārāko dziesmu vidū iekļuvusi arī Zanes Dombrovskas un Jura Vizbuļa kopīgi izpildītā kompozīcija „Pusnakts stundā”. Zane Dombrovska, tāpat kā dziesminieks Goran Gora, „Cīņas klubā” piedalīsies jau trešo reizi.

„Novembra četriniekā pazīstamākie vārdi ir „Gain Fast” un nu jau arī grupa „ēnas”, kas teorētiski varētu būt galvenie konkurenti par iekļūšanu lielajā finālā, taču skatītāju balsojums ir neprognozējams. Domāju, ka radioklausītājus un aktīvākos balsotājus ietekmējis rudens, jo šā četrinieka dziesmas ir vairāk melanholiskas un ar tuvojošos Ziemassvētku noskaņu. Tas nozīmē, ka daudzajām roka dziesmām „Latvijas Muzikālās līgas” lielajā finālā piebiedrosies vēl kāda mierīgāka un sentimentālāka dziesma,” secina „Latvijas Muzikālās līgas” kurators no Radio SWH puses Artis Volfs.

Kā ierasts, arī novembra “Latvijas Muzikālās līgas” dziesmām drīzumā Latvijas Mūzikas kanāls bez maksas filmēs videoversijas. Videoversiju režisore ir Aija Strazdiņa, operators Uvis Burjāns.

„Latvijas Muzikālā līga” ir Latvijas rokdziesmu un popdziesmu aptauja, kuras uzdevums ir noteikt 2007. gada Latvijas populārāko dziesmu.

Pirmajā „Latvijas Muzikālās līgas” televīzijas šovā „Cīņas klubs”, kas notika 10. oktobra vakarā, uzvarēja „R.A.P.” un Igo ar dziesmu „Dzīve bez apstājas”. Otrajā šovā uzvarēja „SuperHuman” ar dziesmu „Jau tā”, trešajā triumfēja „Dzelzs Vilks” ar „Balerīnu”, ceturtajā uzvaras laurus plūca Ainars Virga ar „Ja tu mīli”, piektajā Dons ar dziesmu „Tukšums”, sestajā „Double Faced Eels” ar dziesmu „Salda dzīve ievārījumā”, septītajā Andris Ērglis ar grupu „Cacao” un dziesmu „Ripoja akmens”.

„Latvijas Muzikālās līgas” televīzijas šovs „Cīņas klubs” LNT un LMK tiešajā ēterā skatāms, kā arī radio SWH dzirdams katru trešdienu no plkst. 21.50. „Latvijas Muzikālās līgas” dalībnieku videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un interneta lapā www.lmk.lv/lml/ .

„Latvijas Muzikālās līgas” uzvarētājs iegūs naudas balvu no ģenerālsponsora „OKarte”, TV un audio tehniku no “Pioneer”, kā arī citas vērtīgas balvas.

Plašāka informācija par „Latvijas Muzikālo līgu” www.lmk.lv/lml/.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu